Sunday, 1 July 2012

Kelab Pemilik Proton Prevé Putrajaya



Salam...

Kalau tak silap Abe, tak sampai lagi kot dua bulan Pelancaran Kereta Nasional Proton Prevé, dah ada rupanya pemilik Proton Preve yang dah tubuhkan Kelab... Tahniah Abe ucapkan.. Gambar ni Abe 'snap' depan Restoran Ali1Bistro Putrajaya... Sekali tengok bila Proton Preve ni dah tersusun sebaris, cantik jugak kan? Kan,kan,kan... Latarbelakangnya rumah Abe tuuuuuuu, hehehhehehehe...

Apa2pun, sekali lagi Abe ucapkan tahniah buat diorang... Abe nak join pun tak dapat sebab Abe tak duit lg setakat ni nak beli kereta baru... Hurmmmmm... Pakai kete buruk Abe ni je lah dulu...

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments:

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com