Saturday, 7 July 2012

Murahnya Makanan Di Sini.. Restoran Nasi Ulam Kg Kraftangan - Cikgu Nasi Ulam, Kota Bharu



Salam...

Hari ni Abe adalah berkesempatan singgah makan di sini... Banyak pilihan Waaaa cakap luuuu... Sedap pun sedap... So, bila sampai je kat sini, Abe terus je amik lauk pauk yg Abe nak, banyak jugak la Abe rembat... Kalau nak diikutkan, mau semua jenis lauk pauk Abe nak cuba... Hasilnya, yang terpilih je Abe amik dulu, selenihnya lain kali ye....

Bermulalah episod makan2 sorang2..... Pastu datanglah sorang kakak ni, utk kiraaaaa harga... Tup2, dia bg kertas yg bertulis harga, MAK AI.... MURAHNYAAAAAAAA....... Sebegini banyak makan, sebegini banyak lauk pauk, HANYA RM9.00.... Murah rezeki pemilik kedai ni, patutla ramai semacam je orang datang...

*Agak2 koranglah, ada lagi tak Restoran2 kat negeri lain selain Kelantan yang murah segini? Hehhehehhe
Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

Syakir Rahman at: 7/07/2012 2:18 pm said...

restoran die nampak bersih... nice ^_^

dayteen lea at: 7/07/2012 3:07 pm said...

ada. kat KL.hahah
nasi kukus
kari ayam semangkuk
keropok semangkuk
sambal belacan
Ayam KAmpung 1/4 ( masak rempah)
sayur timun n kubis

rm6.90.hahahah

JunAina at: 7/07/2012 5:05 pm said...

Kat KL ayam seketul tu pun mungkin dah Rm9...

GENERATE INCOME HALAL at: 3/22/2013 10:50 pm said...

BUDAKBOY

Restaurant Ukhwah, Jalan TAR, belakang Pejabat Pos Medah Tuanku, belakang Lotus Hotel.. Roti canai, 40 sen, teh tarik, 60 sen..

tempat lain, mee kari RM4.50 tapi bawah pokok, tanpa dinding, atas..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com