Segmen: Bloglist Ramadhan




Salam

Pepagi di hari cuti ni, Abe sempat lak join segmen lagi..... hehehhehehe, sesuka je.... Jom la join sama ye... Kalu korang nak join, KLIK SINI ye... Klik ke Header Akusijebat pun ok gak, hehheehe...

Selamat BerSegmen...

* Okeylah, untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

9 comments:

{ huda } at: 7/21/2012 4:10 pm said...

dari segmen yang sama, balas kunjugan and done follow. by the way, thanks coz visit my blog .. :)
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

{ Mohd Billy } at: 7/21/2012 6:17 pm said...

salam ramadan..t.kasih sudi join segmen sy :)
slm menunaikan ibadah puasa

{ dyabunga } at: 7/21/2012 6:39 pm said...

dya balas kunjungan..selamat berbuka..:D

{ nis } at: 7/22/2012 12:14 pm said...

follow blog awk.jempot ke blog saya

http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

{ Emas Putih } at: 7/22/2012 11:49 pm said...

Bw here :)
http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

{ ajos safian } at: 7/23/2012 10:13 am said...

bw here.. :D dr segmen si jobat..
http://ajoschannel.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

{ Iam Yanty } at: 7/23/2012 5:08 pm said...

Salam ,

Datang dari segmen yang sama dan bw.

سلامة منونيكن عبداه ڤواس

HEHE

{ Mohd Lokman Bin Ramli } at: 7/24/2012 5:53 pm said...

Hai.. jalan2 dari segmen yg sama.
http://lokmanramli.blogspot.com/

{ LB } at: 7/24/2012 10:44 pm said...

jemput ke blog LB juga ye? take care
http://labyrinthandherworld.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine