Sahabat Que 'Silent Readers'

Segmen: Bloglist Ramadhan

7/21/2012 07:56:00 am




Salam

Pepagi di hari cuti ni, Abe sempat lak join segmen lagi..... hehehhehehe, sesuka je.... Jom la join sama ye... Kalu korang nak join, KLIK SINI ye... Klik ke Header Akusijebat pun ok gak, hehheehe...

Selamat BerSegmen...

* Okeylah, untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

You Might Also Like

9 comments

  1. dari segmen yang sama, balas kunjugan and done follow. by the way, thanks coz visit my blog .. :)
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. salam ramadan..t.kasih sudi join segmen sy :)
    slm menunaikan ibadah puasa

    ReplyDelete
  3. dya balas kunjungan..selamat berbuka..:D

    ReplyDelete
  4. follow blog awk.jempot ke blog saya

    http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  5. Bw here :)
    http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  6. bw here.. :D dr segmen si jobat..
    http://ajoschannel.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  7. Salam ,

    Datang dari segmen yang sama dan bw.

    سلامة منونيكن عبداه ڤواس

    HEHE

    ReplyDelete
  8. Hai.. jalan2 dari segmen yg sama.
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. jemput ke blog LB juga ye? take care
    http://labyrinthandherworld.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad