Monday, 2 July 2012

OAKLEY PLAINTIFF Untuk Di Jual



Salam..

Memalam segini, Abe xde apa nak citer... Cuma semalam, ada member mintak tolong Abe suh jualkan 'Spec' Jenama Oakley Plaintiff, model 'Fully Chrome Reloaded'... Tak pakai lagi wooooooo, masih baru kuar kilang.... Nak jual sb dia tersalah belikan untuk suaminya.... Harga yang dia nak cuma RM750.00. Boleh nego lagi tuuuu... Harga baru kedai RM900.00... Status kiranya '2nd hand' TAPI masih daraaaaaaaaa...... Kompem, memang tak pernah pakai lagiiiii.... Pe2, PM Abe deh....

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 comments:

Anonymous at: 9/15/2012 5:35 am said...

If you wish for to increasе your know-how only keep vіsitіng this ѕіte and be upԁateԁ with the mоst up-to-date gossіp posted here.
Also visit my blog post online Cash advance

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com