Thursday, 26 February 2015

[KREATIF] Seni Lukisan Pada Kereta Kotor | 4 GAMBAR MENARIK


[KREATIF] Seni Lukisan Pada Kereta Kotor | 4 GAMBAR MENARIK | Nak lukis tetapi tiada pen dan kertas?

Car Drawing (4 pics)

Tiada masalah, lukis pada kereta yang kotor macam awek nih, cantik kan?
lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni
Wednesday, 25 February 2015

[KREATIF] Koleksi Lukisan Kereta Kebal | 10 GAMBAR MENARIK


[KREATIF] Koleksi Lukisan Kereta Kebal | 10 GAMBAR MENARIK | Beberapa orang pelukis berjaya menghasilkan gambar yang sangat menarik.


Gambar yang dimaksudkan adalah seni lukisan kereta kebal yang sedang berperang dengan musuh.
baca lagi klk TAJUK ENTRI ni
Monday, 23 February 2015

[KREATIF] Ubahsuai Garaj Kereta Jadi Rumah | 8 GAMBAR MENARIK


[KREATIF] Ubahsuai Garaj Kereta Jadi Rumah | 8 GAMBAR MENARIK | Garaj dibangunkan adalah bertujuan untuk menyediakan tempat letak kereta.


Namun demikian, adakalanya sesebuah garaj yang kita lihat tidak digunakan langsung dan maka secara tidak langsung ia boleh berubah menjadi sebuah stor simpanan barang.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Sunday, 22 February 2015

[EKSKLUSIF] Kereta Tergantung | Jadi Daya Tarikan


[EKSKLUSIF] Kereta Tergantung | Jadi Daya Tarikan | MORITZBURG, Jerman – Sebuah kereta kecil digantung dengan menggunakan kabel di sebuah taman di sini.


Kereta itu digunakan dalam kursus memanjat di dalam hutan. Kursus itu ditawarkan kepada orang ramai di taman tersebut.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Friday, 13 February 2015

Mursyidul Am PAS Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat Meninggal Dunia | Inna lillahi Wa Inna Ilayhi Raji'un


Mursyidul Am PAS Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat Meninggal Dunia | Inna lillahi Wa Inna Ilayhi Raji'un | Pemergian Almarhum Tuan Guru Nik Aziz, pada malam jumaat 12 Februari 2015. 


Al-Fatihah buat Allahyarham, semoga Allah membalas jasa dan bakti Almarhum.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni
Thursday, 12 February 2015

[COOL] Asrama yang Sangat Cool | Seperti Kondo Mewah (25 Foto)


[COOL] Asrama yang Sangat Cool | Seperti Kondo Mewah (25 Foto) | Ini adalah Dewan Tietgen Pelajar (Tietgenkollegiet), asrama universiti yang terletak di Orestad, sebuah daerah baru di Copenhagen, Denmark.

The Coolest University Dorm (25 pics)

lagi gambar klik TAJUK ENTRI ni
Tuesday, 10 February 2015

[MISTERI] Kisah Nenek Kebayan Merayau Di Asrama Maktab Tentera Darat | DONGENG ATAU BENAR


[MISTERI] Kisah Nenek Kebayan Merayau Di Asrama Maktab Tentera Darat | DONGENG ATAU BENAR | Sebut sahaja nenek kebayan, minda kita akan menggambarkan seorang nenek tua yang dilihat berjalan secara terbongkok-bongkok menyusuri jalan yang tidak diketahui.

asrama

Sebuah kisah seram nenek kebayan yang dikaitkan dengan satu kejadian di sebuah asrama di Maktab Tentera Darat. Sejauh manakah dakwaan ini? Kami akan berkongsi artikel ini bersama anda untuk sama-sama kita nilaikan sejauh kebenaran kisah ini.
baca lagi klik TAJUK ENTRI ni

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com