Sahabat Que 'Silent Readers'

CONTEST "MEGA 2012" HAZWAN HAIRY

7/12/2012 08:58:00 pm

Salam

Ni kali PERTAMA Abe nak join CONTEST sejak www.queachmad.com mula mengenali Dunia Maya ni 2 bulan lepas... Harap-harap kali ni ada rezeki la ye... Yang paling penting, CONTEST ni memang dari Blogger Hebat Hazwan Hairy (kalau korang nak tahu, Abe dah lama dah Follow Blog Retis kita ni, hehehhehe)... Takpelah, cuba je, manalah tahu ada rezeki..... Doakan Abe berjaya ye... kuikuikui
KLIK je Banner kat atas ni kalu korang nak join sama ye :)
Abe syorkan korang join la jugak 'Contest' ni. Lagi ramai join, lagi meriah wooooo.... Betul Abe cakap ni, meh la join sama.... mudah je caranya...

Header Abe ni biasa-biase je, simple je... Header orang tua la katakan, hehehhehe... Nak 'description' ek? Macamana ek Abe nak citer, mmmmmmmm. Ok ok, Abe rembat Motto www.queachmad.com jelah :: dimana dunia Maya & Nyata bertemu... Simple je 'description' dari Abe... selebihnya, korang 'describe' sendiri je...

*korang doakan Abe berjaya ye... LIKE banyak-banyak Header Abe OKEY, hehehhehehhe...

You Might Also Like

5 comments

  1. da boleh nampak dah siapa yg menang...ahaha.. gud luck gak abe...

    ReplyDelete
  2. hehehhe, tq. hahhahahhahahha, Abe join untuk memeriahkan contest tu je

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...

    GOOD LUCK!!!!

    Miss z tak ada FB,
    tapi miss z dah like header anda guna FB adik hehehe..

    Kalau sudi LIKE lah header miss z juga eh :)

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470412479636177&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=1&theater

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad