Monday, 2 July 2012

KREATIF: Watak Filem Hollywood Dalam ARCA Kayu


Salam...

Filem Star Wars, sapa yang tak tahu kan... Kalau korang nak tahu, Abe adalah antara peminat Filem ni... terbelek2 'tenet', terjumpa la pulak watak-watak ni yang di'ARCA'kan. Watak-watak Arca kayu ini dihasilkan oleh Tony dan Emmanuelle Lugand. Ni saja yang dapat Abe kumpulkan untuk korang...
nak tengok lagi, KLIK SINI


1 comments:

luqman zakaria at: 7/02/2012 9:42 pm said...

gambar last cun habes..hehe

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com