BEN ASHAARI: RAMADHAN 2012 / 1433H

Salam Ramadhan Al Mubarak

Terpanggil Abe untuk menyertai Segmen BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H ni. Abe bukan apa, di bulan baik hari yang baik ni, apa salahnyakan kalu kita bertukar2 entri & kita semua dapat berkongsi entri yang bermanfaat dari rakan rakan yang lain dalam satu RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012...

Kalau korang nak tahu, Bloglist RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012 Abe dah bermula, hehehhehe. Jom ReRAMAI join.... Tq

* Okeylah, untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

31 comments:

{ AyueJean } at: 7/20/2012 1:51 pm said...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

{ Mieya Atiera } at: 7/20/2012 1:55 pm said...

Anda berminat bertukar link dengan sayaa?

http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ Faqihah Husni } at: 7/20/2012 2:08 pm said...

Salam Ramadhan! :)
Berminat nak tukar link dengan saya tak?

http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ Rahmah Ram Ram } at: 7/20/2012 2:19 pm said...

as salam...

kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ ayut } at: 7/20/2012 2:47 pm said...

Berminat nak tukar link dengan saya tak?

http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

meh msuk jd kawan meh

{ MISS Z BERCELOTEH } at: 7/20/2012 2:52 pm said...

Salam Ramadhan :)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ Haziyatul Najihah Hasin } at: 7/20/2012 2:53 pm said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ ~::Chenta::~ } at: 7/20/2012 3:23 pm said...

Chenta pun sama lah nak join ...
xpayah buat segment leh tak ??

^____^

{ careno } at: 7/20/2012 4:18 pm said...

berminat tak utk tukar link dgn saya... :)
http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ Natasha } at: 7/20/2012 5:28 pm said...

Salam Ramadhan. Done follow u..
"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"
dr segmen:
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

{ ummuaidan } at: 7/20/2012 5:29 pm said...

SALAM RAMADHAN DARI PACIFIC ISLANDS
“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
btw blog awak dah masuk mylist…. thanks

http://oursimplegarden.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ Solehah Shamsuddin } at: 7/20/2012 6:29 pm said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ Misz Mieza } at: 7/20/2012 7:48 pm said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

{ Ayiesha Sani } at: 7/20/2012 9:22 pm said...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

{ Ikmal } at: 7/20/2012 10:38 pm said...

Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ www.QueAchmad.com } at: 7/20/2012 10:40 pm said...

Yup, sume Abe setuju. Hehehehehe

{ Pecinta pink^^ } at: 7/21/2012 12:44 am said...

Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

{ Mizzs Ninie } at: 7/21/2012 1:11 am said...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

{ www.QueAchmad.com } at: 7/21/2012 8:26 am said...

Abe da Add sume dah dlm bloglist ramadhan 2012

{ Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah } at: 7/21/2012 8:46 am said...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ E Y C H A } at: 7/21/2012 9:15 am said...

Assalamualaikum WBT... Dari Segmen Yang Sama.. Sudikah bertukar link dengan saya? Dah add pun belog kamu dalam bloglist saya... http://norafesa.blogspot.com

{ Natasha } at: 7/21/2012 9:27 am said...

sy da msuk link awk dlm bloglist, tq.
http://anzulnashome.blogspot.com/

{ Ikmal } at: 7/21/2012 10:05 am said...

Assalam, done letak QueAchmad... >.<

{ ieka farhana } at: 7/21/2012 10:44 am said...

anda berminat tukar link bersama saya ?

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

have done follow here

{ Syukri Mohtar } at: 7/21/2012 10:55 am said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
http://anisfadliyana.blogspot.com/

dah list blog ni dlm bloglist ramadhan :)

{ careno } at: 7/21/2012 1:10 pm said...

ok TQ :) jom joint GA saya...
http://marqiscareno.blogspot.com/

{ KhaiRul Azmi } at: 7/21/2012 2:00 pm said...

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

{ Ayiesha Sani } at: 7/21/2012 2:17 pm said...

anda sudah berada dibloglist sy..

{ Pka Rahim } at: 7/21/2012 4:05 pm said...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

{ Mohd Lokman Bin Ramli } at: 7/22/2012 1:36 pm said...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Anonymous at: 9/23/2012 8:47 am said...

Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I
provide credit and sources back to your website? My blog is in the exact
same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of the information you provide here.

Please let me know if this okay with you. Many thanks!
My homepage :: http://coloncleanserreviews.typepad.com/colon-cleanse/2012/04/procerin-or-profollica-reversing-hair-loss.html

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine