Sahabat Que 'Silent Readers'

BEN ASHAARI: RAMADHAN 2012 / 1433H

7/20/2012 01:27:00 pm

Salam Ramadhan Al Mubarak

Terpanggil Abe untuk menyertai Segmen BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H ni. Abe bukan apa, di bulan baik hari yang baik ni, apa salahnyakan kalu kita bertukar2 entri & kita semua dapat berkongsi entri yang bermanfaat dari rakan rakan yang lain dalam satu RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012...

Kalau korang nak tahu, Bloglist RAKAN BLOGGER RAMADHAN 2012 Abe dah bermula, hehehhehe. Jom ReRAMAI join.... Tq

* Okeylah, untuk korang komen Blog Abe ni, caranya, korang kena kena KLIK tajuk entri ni, barulah akan muncul Slot Komen... Pastu korang tinggalkan Komen ye... Tq. Pada yang masih belum lagi jadi Sahabat Abe, silalah jadi Sahabat Abe di www.queachmad.com....

You Might Also Like

31 comments

  1. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link....
    Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. Anda berminat bertukar link dengan sayaa?

    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan! :)
    Berminat nak tukar link dengan saya tak?

    http://www.faqihahhusni.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  4. as salam...

    kita bertukar link nak tak? Selamat Berpuasa...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  5. Berminat nak tukar link dengan saya tak?

    http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    meh msuk jd kawan meh

    ReplyDelete
  6. Salam Ramadhan :)

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  7. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  8. Chenta pun sama lah nak join ...
    xpayah buat segment leh tak ??

    ^____^

    ReplyDelete
  9. berminat tak utk tukar link dgn saya... :)
    http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan. Done follow u..
    "ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"
    dr segmen:
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  11. SALAM RAMADHAN DARI PACIFIC ISLANDS
    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    btw blog awak dah masuk mylist…. thanks

    http://oursimplegarden.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  12. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?“

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  13. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  14. berminat untuk bertukar link dengan saya??
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  15. Assalam, sudi tak tukar link dengan saya... hehehe

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  16. Yup, sume Abe setuju. Hehehehehe

    ReplyDelete
  17. Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
    Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

    Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

    ReplyDelete
  18. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  19. Abe da Add sume dah dlm bloglist ramadhan 2012

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum....

    “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum WBT... Dari Segmen Yang Sama.. Sudikah bertukar link dengan saya? Dah add pun belog kamu dalam bloglist saya... http://norafesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. sy da msuk link awk dlm bloglist, tq.
    http://anzulnashome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Assalam, done letak QueAchmad... >.<

    ReplyDelete
  24. anda berminat tukar link bersama saya ?

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    have done follow here

    ReplyDelete
  25. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “
    http://anisfadliyana.blogspot.com/

    dah list blog ni dlm bloglist ramadhan :)

    ReplyDelete
  26. ok TQ :) jom joint GA saya...
    http://marqiscareno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
    Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  28. anda sudah berada dibloglist sy..

    ReplyDelete
  29. hi
    anda berminat utk menukar link bersama saya??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    tq :))

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  31. Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I
    provide credit and sources back to your website? My blog is in the exact
    same area of interest as yours and my visitors would definitely benefit from a lot of the information you provide here.

    Please let me know if this okay with you. Many thanks!
    My homepage :: http://coloncleanserreviews.typepad.com/colon-cleanse/2012/04/procerin-or-profollica-reversing-hair-loss.html

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad