Thursday, 5 July 2012

'Unik'nya Sarapan Pagiku




Salam...

Selamat pagiiiii..... Pagi ni Abe 'stop' kejap wat entri Kisah Benar... Petang karang Abe akan 'publish' satu lagi entri Kisah Benar semula.. Kisah Benar yang menyentuh hati.... Kali ni juga mengenai seorang Blogger...
Ok, tu nanti petang ye.... Sekarang ni, Abe amik kesempatan kejap nak cerita ttg mende pelik la jugak...

Hehehhee... Pada Abe la, pelik la jugak telur rebus yg Abe dapat ni... Cuba korang tengok, UNIK kan? Kan, kan, kan.... Kembar Siam... Jenjarang jumpaaaaaa tuuuu..... Kawan Abe ada cakap kat Abe, "jangan makan..... Nanti dapat anak Kembaq Melekat...Kembaq Siam... SUSAH...."... Pada Abe, Abe redah je, makan je la... Mintak jauhlah mende2 segitu, redha je lah jika Allah Taala dah memang aturkan... Apa2pun, sume makanan kat atas tu dah SELAMAT masuk ke dalam perut Abe... Alhamdulillah, Kenyang....

*korang jangan tak percaya, makanan kat atas tu LICIN Abe habiskan :) Sapu Bersih...

Published with Blogger-droid v2.0.6

6 comments:

amengs88 at: 7/05/2012 9:28 am said...

termasuk yang ade sosej tu ke??? hehehe

www.QueAchmad.com at: 7/05/2012 9:31 am said...

Benar, pakej... Hehhehheheh sb tu perot ni dah memBOLAT seksi :-)

onlajer at: 7/05/2012 10:07 am said...

semua hidangan ke yang telur kuning dia ada 2

www.QueAchmad.com at: 7/05/2012 10:09 am said...

Tak... Cuma telur yg Abe amik tu je yg Kembar Siam

Herma Julianny at: 7/05/2012 11:02 am said...

wow...
comel...ambik gmbr telur tu bnyk2!
kwn2 sy slalu kata,
jgn mkn pisang kembar siam, nt dpt anak kembar siam.
tp sy redah jugak!=D

DekNie at: 7/05/2012 11:30 am said...

insan terpilih.....
dapat something yg special...

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com