Wednesday, 11 July 2012

Afysa Oh Afysa..



Salam...

Minat sungguh la kat Afysa... Suka tengok body dia, cantik... Patern latest punya... Tapi mahal lagi la, bila la tak tahu buley pakai dia..... Afysa oh Afysa........ Tunggu la kau, nanti la kau, naik kau... Hehhehehe

*hahaaha, korang jangan pk lain ye. Kalu pk lain, mesti korang otak kuninnnnn jugak..... Mcm Abe :)

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 comments:

Iam Yanty at: 7/11/2012 2:40 pm said...

cis... kereta rupanya..

DekNie at: 7/11/2012 2:56 pm said...

amboi... abe... double meaning nmpk...

www.QueAchmad.com at: 7/11/2012 3:02 pm said...

Hehehehe, sekali sekala menakal :)

babycomel at: 7/11/2012 8:03 pm said...

afysa tu ape?? or siapa eh?? nk tau ni abe ;)

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com