SEGMEN: Promote Blog By Jal


 
Salam

Ni kali kedua Abe join Segmen... Nampak macam menarik je... Simple sangat2... Jom join sama... kalu nak join, korang KLIK je kat Banner atas tu.... Selamat BerSEGMEN ye... Tq JAL.... 

10 comments:

{ Azza Afdzal } at: 7/18/2012 4:51 pm said...

datang dari segmen yg sama

done follow :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

{ abiwan } at: 7/19/2012 2:11 pm said...

As salam,

kita dari segmen yang sama =)

http://monkeymacho.blogspot.com

SELAMAT BERSEGMEN!

{ Sue PeLik } at: 7/19/2012 9:59 pm said...

salam perkenalan

dtg dr segmen yang sama :)
jemput ke blog

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

{ ✿ Nani ツღ } at: 7/20/2012 12:17 pm said...

#282 follow dari segment yg sama :

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

{ ♥Farhana♥ } at: 7/20/2012 11:45 pm said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u.follow me back :D http://duniahatisaya.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

{ Ahmooyy Chantekk } at: 7/22/2012 2:22 pm said...

Ahmooyy datang singgah :) Jom Join Ahmooyy ! http://ahmooyy-m.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-awesome-cool-ii.html

{ Mrs.BuduBilis } at: 7/24/2012 12:42 pm said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html

{ jal } at: 7/27/2012 10:34 am said...

promote done, jom terjah http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/07/mereka-awesome.html Thanks yar join

{ Mrs.BuduBilis } at: 7/29/2012 1:35 pm said...

singgah membalas kunjungan.tq dtg blog budu :D

{ fairus abu bakar } at: 7/30/2012 11:07 am said...

http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/07/segmen-promote-blog-by-jal.html#comments

foLLOw here..! hit me back!

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine