INFO: Proton Prevé R3 & Proton Prevé RS





Petang2 segini, ngantuk pun ada, penat pun ada, huhuhuuhuhuh... Sebab sume keje dah siap dah, heheheh... Nak tido tak buley, kat tempat keje ni wooooooo....

Ape lagi, godek2 lappy la.... Abe ni ada jugaklah minat kat Proton Prevé ni... Smart jugak bila skali tengok, pastu bila dua kali tengok, smart tu dah mula kurang... Hehheheh... Tiga kali tengok, menyampah pun ada... Hahhaha, jahat tul... Macam de sesuatu yg tak kena je... Tu apa yg Abe rasa jelah, korang punya rasa Abe tak tahu... Mungkin tak sama pendapat korang dengan pendapat Abe... Tu pendapat Abe bagi Prevé standart je, yg tak bikin apa2... Kiranya standet kedai la... TAPI, tetiba je Abe berubah pikiran bila je takTerSengaja terJumpa model kat atas ni... Schumel la pulak, terus berkenan....

Katanya, Proton memang akan keluarkan model R3 & juga model RS bagi Prevé ni... Kalaulah betul, Abe ley agak mesti MEEEEELETUPPPPPPP, panas MEMBARA macam Blogger Baru, RonyAnuar.... Kalau korang tak caye, korang gi lah BW kat www.ronyanuar.com... PANAS MEMBARA waaaa cakap luuuu....

*lawa camnepun Prevé R3 ke, Prevé RS ke, Abe tetap impikan nak Afysa jugak.... Afysa Oh Afysa... I Love U Afysa... Love U after NurAsmawani, hhehehe

Published with Blogger-droid v2.0.6

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Herma Julianny said...

Pada saya,
Preve taklah cantik sgt designnya..
Biasa je..
HUhu..

babycomel said...

Preve cantik, okeylah tp bila kat atas jalan sgt2 mengecewakan, tak semart.. tp tak tau lah kan, mata orang lain2 pandangannya..

YSH BELL said...

rupa mcm honda city pun de gak

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts