Wednesday, 11 July 2012

INFO: Proton Prevé R3 & Proton Prevé RS






Petang2 segini, ngantuk pun ada, penat pun ada, huhuhuuhuhuh... Sebab sume keje dah siap dah, heheheh... Nak tido tak buley, kat tempat keje ni wooooooo....

Ape lagi, godek2 lappy la.... Abe ni ada jugaklah minat kat Proton Prevé ni... Smart jugak bila skali tengok, pastu bila dua kali tengok, smart tu dah mula kurang... Hehheheh... Tiga kali tengok, menyampah pun ada... Hahhaha, jahat tul... Macam de sesuatu yg tak kena je... Tu apa yg Abe rasa jelah, korang punya rasa Abe tak tahu... Mungkin tak sama pendapat korang dengan pendapat Abe... Tu pendapat Abe bagi Prevé standart je, yg tak bikin apa2... Kiranya standet kedai la... TAPI, tetiba je Abe berubah pikiran bila je takTerSengaja terJumpa model kat atas ni... Schumel la pulak, terus berkenan....

Katanya, Proton memang akan keluarkan model R3 & juga model RS bagi Prevé ni... Kalaulah betul, Abe ley agak mesti MEEEEELETUPPPPPPP, panas MEMBARA macam Blogger Baru, RonyAnuar.... Kalau korang tak caye, korang gi lah BW kat www.ronyanuar.com... PANAS MEMBARA waaaa cakap luuuu....

*lawa camnepun Prevé R3 ke, Prevé RS ke, Abe tetap impikan nak Afysa jugak.... Afysa Oh Afysa... I Love U Afysa... Love U after NurAsmawani, hhehehe

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 comments:

Herma Julianny at: 7/11/2012 4:53 pm said...

Pada saya,
Preve taklah cantik sgt designnya..
Biasa je..
HUhu..

babycomel at: 7/11/2012 7:45 pm said...

Preve cantik, okeylah tp bila kat atas jalan sgt2 mengecewakan, tak semart.. tp tak tau lah kan, mata orang lain2 pandangannya..

YSH BELL at: 9/24/2012 1:59 am said...

rupa mcm honda city pun de gak

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com