EKSKLUSIF: Kris Dayanti dah malas nak berhias...

BARU melahirkan seorang anak perempuan bersama suaminya, Raul Lemos, penyanyi Krisdayanti teruja apabila diberitahu mengandung lagi.
BARU melahirkan seorang anak perempuan bersama suaminya, Raul Lemos, penyanyi Krisdayanti teruja apabila diberitahu mengandung lagi. Krisdayanti memberitahu kandungan yang baru mencecah usia dua bulan itu langsung tidak dirancang namun mereka menerima ia sebagai rezeki. "Saya dan suami tidak merancang untuk menambah bilangan anak tetapi kehadiran orang baru ini nanti cukup menggembirakan kami," ujarnya. Bagaimanapun kata Krisdayanti, kehamilan kali ini agak pelik kerana dia lebih selesa tidak mengenakan sebarang solek dan berpakaian santai. "Saya lebih selesa jika keluar ke rumah tanpa mengenakan sebarang solekan yang mana jarang-jarang saya lakukan sebelum ini," ujarnya.
Krisdayanti memberitahu kandungan yang baru mencecah usia dua bulan itu langsung tidak dirancang namun mereka menerima ia sebagai rezeki.

“Saya dan suami tidak merancang untuk menambah bilangan anak tetapi kehadiran orang baru ini nanti cukup menggembirakan kami,” ujarnya.
Bagaimanapun kata Krisdayanti, kehamilan kali ini agak pelik kerana dia lebih selesa tidak mengenakan sebarang solek dan berpakaian santai.

“Saya lebih selesa jika keluar ke rumah tanpa mengenakan sebarang solekan yang mana jarang-jarang saya lakukan sebelum ini,” ujarnya.

8 comments:

{ miera maira } at: 6/28/2012 10:34 pm said...

biasalah tu pembawakan budak.. but Krisdayanti still look nice even without make up ok la.. better dia mcm ni je haha.. sebab cantik :)

{ Que Achmad } at: 6/28/2012 10:36 pm said...

Dia tetap schumel mcm mieraMaira jgak :-)

{ Encik Zaharin } at: 6/29/2012 12:27 am said...

Ish lain rupa parasnya bila x bersolek hehe

{ hazanis } at: 6/29/2012 3:10 am said...

kadang-kadang bila dah selalu makeup muka pun akan nampak pucat bila tak makeup..huksss takut..:(

{ sarah } at: 6/29/2012 7:47 am said...

salam..lain benor rupanya kalu tak mekap..bawa budak, biasa la..jom jengok blog saya..ada juai baju manik ..cantikkkkk

{ DekNie } at: 6/29/2012 8:51 am said...

cantik... natural beauty yang dia duk tutup sebelum ni...
skang ni kan lg cantik...

{ Que Achmad } at: 6/29/2012 9:40 am said...

mmg cantik

Anonymous at: 7/01/2012 9:36 pm said...

klik dari wall ben ashaari, tajuk neelofa tanpa make up.. rupanya kris dayanti

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine