Wednesday, 16 May 2012

Tragedi 13 Mei 2012...






Tragedi? Suka & duka, semua ada... Majlis persandingan, journey yang ceria, buat show, hahhaahha. Macam-macam ada... Tu semua di siang ari lah...

Malam pulak lain ceritanya... Pengantin cerialah di malam hari sebab....... (tutttttt) Abgchik, nk dukung baby... Tapi Abe lak, berduka tapi rela. Perginya seorang sahabat, juga pada hari yang sama.

Al Fatihah buat Arwah Nazar Hakim... Semoga ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman... Amin

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

Mk Syahir at: 5/16/2012 9:29 am said...

datang dan pergi..realiti hidup kita

fizafantagirO at: 5/16/2012 10:13 am said...

al-fatihah untuk arwah kwn que . moga dia tenang disana .

Que Achmad at: 5/19/2012 8:28 am said...

Alhamdulillaha

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com