Monday, 14 May 2012

Gapai Awan? Mustahil lah....



Biaq betui? Buley ke? Logik ke? Gila ke apa nak gapai awan, tak masuk akai...

Pada Abe, tak mustahil wooo... Nak tak nak je... Akai ada kan, guna akai sewajarnya...

Apa Abe cakap ni? Korang paham tak? Abe merapu rapu ek? Tak la, Abe ada nak cakap sesuatu...

Cuba korang pikiq balik ye: pepatah lama-lama kan ada gtau, Usaha Tangga Kejayaan...

Allah S.W.T kurniakan kita hati. Dari hati yg kita ada, buat timbangtara yang sewajarnya. Bila hati dah di'tune' baik, ia akan pengaruhi pemikiran kita. Bila pemikiran kita terdorong kepada pemikiran yang baik, ia akan pengaruhi tindak tanduk kita... Sume tu kan elok kan... Allah S.W.T dah atur cantik dah, manusia je yg porak perandakan... Dengki situ, dengki sini, fitnah situ, fitnah sini... Huhuhu

Apa kaitan pulak Abe upload gambaq awan ni dgn entri ni? senang je, bagi yang tak lampi macam Abe, korang akan dapat tangkap Abe maksud Abe ni... Hehehhehe

So, pikir-pikiqkan lah ye...



Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

fizafantagirO at: 5/14/2012 2:14 pm said...

paham . paham :) sy pun teringin nk menggapai awan , err tp bkn awan kat langit tp awan cita-cita yg belum terlaksana :p

Que Achmad at: 5/14/2012 3:09 pm said...

heheheh, benar Fiza. jangan gapai awan nano sudaaaaah :P

Iam Yanty at: 5/14/2012 4:31 pm said...

I ever thought this, wish to do so.. tapi mana mungkin.. angan2 je..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com