Friday, 11 May 2012

Terima Kasih, Jasamu Dikenang...




Salam,

Abe hanya 'create' entri ini khas sebagai penghargaan kepada 2 insan yang banyak bantu Abe dalam dunia BLOGGER ni. Mula daripada cetusan idea oleh Otai Blogger, Ben Ashaari untuk Abe 'create' blog baru atas nama Abe sendiri, bawa Abe mengenali dunia BLOGGER, dan beri tunjukajar pada Abe tentang segalanya berkaitan Dunia Blogger sehinggalah kepada bantu perkenalkan Blog www.queachmad.com ini serta tidak lupa juga buat Blog Kucing Kuyup yang banyak bantu Abe dari segi cetusan Idea untuk 'part' teknikal.

Terima Kasih, Jasamu Dikenang...

Abe juga tidak lupa untuk ucapkan Terima Kasih, Jasamu Dikenang kepada semua 'Sahabat Que' yang banyak 'support' Abe dalam Dunia Berblogging ini yang masih baru bagi Abe. Maaf sebab nama korang Abe tak dapat 'mention'kan semua...

Terima Kasih Daun Keladi, Harap-Harap Teruskan Support Lagi...


p/s: (jangan risau, Blog Classic Car Club ada lagi cuma fokus untuk Kelab Kereta Klasik).

3 comments:

Iam Yanty at: 5/14/2012 4:36 pm said...

my jasa?

Saidila Abdul Rahman at: 5/28/2012 9:54 pm said...

dah pernah merasa saat yg paling mengembirakan dalam dunia blog...ben memang mentor untuk semua blogger....jasa dia memang tetap akan dikenang sampai bila2....

Alieza Dayasari at: 7/13/2012 5:12 pm said...

Mr Ben pun dh follow awk erk. tahniah.

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com