EKSKLUSIF: Bila Dedi Jaga Baby...

Boleh kot seorang Dedi jaga baby.. Ada banyak cara... Dimana ada kemahuan, di situ ada jalan... Nak tak nak je... hehhehehe...



Soalan yang biasa keluar dari benak fikiran seorang Dedi lebih kurang macam ni (Haruskah aku memikirkannya semula ? Oh , tidak sama sekali !!! U and me , blogging sama sama ehh . Ok bebeh !)  ~ credit to Ben Ashaari. (jgn mareh)

 bila penat dtg, mungkin akn jadi macam ni... hehehehe. tidur ber'duet'.

Seorang Dedi, hatinya mesti kuat... Mentalitinya PERTAMA sekali kena kuat... Sebab apa Abe cakap macam ni? Sebabnya, cabaran yang bakal dia tempuhi nanti walaupun dimata orang lain nampak mudah pada zahirnya, hakikatnya amat payah... Perlukan pengorbanan yang seikhlas hati... Hasilnya nanti, InsyaALLAH berbaloi-baloi... Penat akan sentiasa ada, itu memang tak boleh nak sangkal...

p/s: TIPS utk jaga baby? Nanti bakal menyusul... Tunggu Abe kumpul 'bahan' dulu ye... hehhehehehe


Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

athirah said...

nak seribu daya kan kan dedi.hehehe..

Iam Yanty said...

Yang gambar dengan lappy tu sesuai dengan Abang Ben Ashaari .. berblog dengan Qhaliff =)

Que Achmad said...

seorang ayah memang buleh jaga anak tapi x seteguh hati seorang ibu coz naluri ayah x sama ngan ibu.tapi pe2 pon kena bagi sokongan la kat ayah masa jaga anak terutama baby...go daddy gooooo...

fizafantagirO said...

hihihi .. ti suh ben post gambar dia tido ngan qhaliff .. agak2 sama tak :p

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts