Sahabat Que 'Silent Readers'

EKSKLUSIF: Bila Dedi Jaga Baby...

5/29/2012 08:45:00 am

Boleh kot seorang Dedi jaga baby.. Ada banyak cara... Dimana ada kemahuan, di situ ada jalan... Nak tak nak je... hehhehehe...



Soalan yang biasa keluar dari benak fikiran seorang Dedi lebih kurang macam ni (Haruskah aku memikirkannya semula ? Oh , tidak sama sekali !!! U and me , blogging sama sama ehh . Ok bebeh !)  ~ credit to Ben Ashaari. (jgn mareh)

 bila penat dtg, mungkin akn jadi macam ni... hehehehe. tidur ber'duet'.

Seorang Dedi, hatinya mesti kuat... Mentalitinya PERTAMA sekali kena kuat... Sebab apa Abe cakap macam ni? Sebabnya, cabaran yang bakal dia tempuhi nanti walaupun dimata orang lain nampak mudah pada zahirnya, hakikatnya amat payah... Perlukan pengorbanan yang seikhlas hati... Hasilnya nanti, InsyaALLAH berbaloi-baloi... Penat akan sentiasa ada, itu memang tak boleh nak sangkal...

p/s: TIPS utk jaga baby? Nanti bakal menyusul... Tunggu Abe kumpul 'bahan' dulu ye... hehhehehehe


You Might Also Like

4 comments

  1. nak seribu daya kan kan dedi.hehehe..

    ReplyDelete
  2. Yang gambar dengan lappy tu sesuai dengan Abang Ben Ashaari .. berblog dengan Qhaliff =)

    ReplyDelete
  3. seorang ayah memang buleh jaga anak tapi x seteguh hati seorang ibu coz naluri ayah x sama ngan ibu.tapi pe2 pon kena bagi sokongan la kat ayah masa jaga anak terutama baby...go daddy gooooo...

    ReplyDelete
  4. hihihi .. ti suh ben post gambar dia tido ngan qhaliff .. agak2 sama tak :p

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad