Pening Otak!!


Macam-macam arahan keluar... Tak boley ke stick pada 1 arahan pada 1 keadaan? Arahan pening? Apa ni? Laaaaaa, ni arahan apa ni, macam gam****...

Ayat yang biasa kita dgr bilamana diarah untuk benda-benda yang 'nonsense'... Camne ek nk settle bila dpt arahan se'gam****' ni? Pada Abe, jawapannya senang je... layan separuh je lah... Bukan sb boikot, tp smata-mata sb tak terlayan, hehehe. 

Tengok muka kucing kiut kat atas ni lagi tenang jiwa dr tengok muka dorg, kuikuikui :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

{ Mk Syahir } at: 5/16/2012 12:39 pm said...

sabo abe =)

{ Iam Yanty } at: 5/16/2012 3:03 pm said...

Sama lah ty pun dpt arahan kerja itu ini.. sejak si contract ni masuk kerja smbung lik menyusahkan je.. lebih kurang cam kucing tu dah

{ Que Achmad } at: 5/19/2012 8:20 am said...

tu lah, huhuhuhuhu

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine