Sahabat Que 'Silent Readers'

Pening Otak!!

5/16/2012 12:23:00 pm


Macam-macam arahan keluar... Tak boley ke stick pada 1 arahan pada 1 keadaan? Arahan pening? Apa ni? Laaaaaa, ni arahan apa ni, macam gam****...

Ayat yang biasa kita dgr bilamana diarah untuk benda-benda yang 'nonsense'... Camne ek nk settle bila dpt arahan se'gam****' ni? Pada Abe, jawapannya senang je... layan separuh je lah... Bukan sb boikot, tp smata-mata sb tak terlayan, hehehe. 

Tengok muka kucing kiut kat atas ni lagi tenang jiwa dr tengok muka dorg, kuikuikui :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

3 comments

  1. Sama lah ty pun dpt arahan kerja itu ini.. sejak si contract ni masuk kerja smbung lik menyusahkan je.. lebih kurang cam kucing tu dah

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad