Flight Ada Masalah Teknikal?



Biar betul, boleh pulak ek tetiba je kata mereka flight ada masalah teknikal... Macam tak caye je rasanya...

Kalau masalah kecik takpelah, jangan masalah besar sudahhhhh... Bukan atas jalanraya ni woooo, jangan main-main

Tatooooooottt gua... :O



Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

{ Farah Izni } at: 5/14/2012 10:55 am said...

bdak laki mana boleh taaaaaaaaatoooottttt,,hehehe..have a safe journey,insyaAllah :)

{ DekNie } at: 5/14/2012 11:40 am said...

Nak g mana?? nk ikoootttt...
moga selamat sampai...

{ Iam Yanty } at: 5/14/2012 4:35 pm said...

Ty pun baru2 ni kata delay landing , seriau gila!

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine