Sahabat Que 'Silent Readers'

Flight Ada Masalah Teknikal?

5/14/2012 08:43:00 am



Biar betul, boleh pulak ek tetiba je kata mereka flight ada masalah teknikal... Macam tak caye je rasanya...

Kalau masalah kecik takpelah, jangan masalah besar sudahhhhh... Bukan atas jalanraya ni woooo, jangan main-main

Tatooooooottt gua... :O



Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

3 comments

  1. bdak laki mana boleh taaaaaaaaatoooottttt,,hehehe..have a safe journey,insyaAllah :)

    ReplyDelete
  2. Nak g mana?? nk ikoootttt...
    moga selamat sampai...

    ReplyDelete
  3. Ty pun baru2 ni kata delay landing , seriau gila!

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad