Sahabat Que 'Silent Readers'

3 Riyal Sekilo, Masak 3 Rasa

5/10/2012 09:11:00 pm




'Innocent' molek muka budak atas ni... hehhehehe. Bila bercakap pasal 'Innocent' ni, Abe teringat la kat seorang budak masam yang selalu mengaku dia budak 'Innocent', namanya Syahir. Ye ke dia budak 'Innocent'? Setahu Abe, dia tu budak Kaki Sembang je, hehehhehe.

Biasanya kalu orang yang suka mengaku 'Innocent' ni, perangainya UNIK. Tak mustahil masakan 3 riyal sekilo wat masok 3 rasa akan jadi 'febret' dia tu, hahahahaha

credit to: Mat Yie

You Might Also Like

11 comments

  1. hahahaa..berat nanangg!!
    tengs abe tag saye..saye memei innocent..sungguh! -_-

    ReplyDelete
  2. innocent la sgt, hahhahahha

    ReplyDelete
  3. haha. tau xpe. innocent gilak. sekali tgk mcm nk bg mkn kaki jek kat die.:))=)) :p

    ReplyDelete
  4. dengki sokmo ngan budak innocent..
    -_-

    ReplyDelete
  5. Kesian Mk Syahir sbb byk org dengki.. hikhik..

    ReplyDelete
  6. takot tgk ular tuh wp dh di potong2

    ReplyDelete
  7. eeuwww..jual ulo .bdk tu slumber badak je jual..haha

    ReplyDelete
  8. ramai org inisent.. que je x :P

    ReplyDelete
  9. sy org jahat, hahahhahahha

    ReplyDelete
  10. boleh jual kat tepi jalan je?? besar pulak tu ular nye... huhuhuh

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad