3 Riyal Sekilo, Masak 3 Rasa




'Innocent' molek muka budak atas ni... hehhehehe. Bila bercakap pasal 'Innocent' ni, Abe teringat la kat seorang budak masam yang selalu mengaku dia budak 'Innocent', namanya Syahir. Ye ke dia budak 'Innocent'? Setahu Abe, dia tu budak Kaki Sembang je, hehehhehe.

Biasanya kalu orang yang suka mengaku 'Innocent' ni, perangainya UNIK. Tak mustahil masakan 3 riyal sekilo wat masok 3 rasa akan jadi 'febret' dia tu, hahahahaha

credit to: Mat Yie

11 comments:

{ Mk Syahir } at: 5/10/2012 9:41 pm said...

hahahaa..berat nanangg!!
tengs abe tag saye..saye memei innocent..sungguh! -_-

{ Que Achmad } at: 5/10/2012 9:53 pm said...

innocent la sgt, hahhahahha

{ Adibah Amalina } at: 5/10/2012 9:54 pm said...

erkkk ? apakah ???

hakhak

{ bai baizura } at: 5/10/2012 9:57 pm said...

haha. tau xpe. innocent gilak. sekali tgk mcm nk bg mkn kaki jek kat die.:))=)) :p

{ Mk Syahir } at: 5/10/2012 9:59 pm said...

dengki sokmo ngan budak innocent..
-_-

{ Adibah Amalina } at: 5/10/2012 10:02 pm said...

Kesian Mk Syahir sbb byk org dengki.. hikhik..

{ Nur Asmida Bt Karim } at: 5/10/2012 10:08 pm said...

takot tgk ular tuh wp dh di potong2

{ Nur Shuhada } at: 5/10/2012 10:41 pm said...

eeuwww..jual ulo .bdk tu slumber badak je jual..haha

{ ADfeez } at: 5/11/2012 1:24 am said...

ramai org inisent.. que je x :P

{ Que Achmad } at: 5/11/2012 2:22 am said...

sy org jahat, hahahhahahha

{ amengs88 } at: 6/01/2012 4:45 pm said...

boleh jual kat tepi jalan je?? besar pulak tu ular nye... huhuhuh

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine