Sunday, 13 May 2012

Nasi Minyak?




Bila orang tanya, Bila nak makan nasi minyaknya? Abe ada jawapan... Senang je, jawab je mai la kat Kampung. Kampung area-area Terengganu, hari-hari ada jual nasi minyak... Area umah Mat Yie, hari-hari ada jual nasi minyak.

Sebenarnya, tu jawapan Abe utk lepas diri je, kuikuikuikui... Almaklumlah, masih lagi membujang walaupun dah 'tak muda', hehehehe

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Mk Syahir at: 5/13/2012 1:14 pm said...

hari ni xjadi mkn nasi minyak ke?

Que Achmad at: 5/13/2012 3:16 pm said...

Selesai sudahhhh.....

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com