Sunday, 13 May 2012

Terharu sangat, TQ Atas Sokongan...



Salam.

Bagi orang yang baru macam Abe ni, Dunia Ber'Blogging' memang agak asing lagi bagi Abe. Terlalu banyak benda yang masih perlu Abe belajar. Abe perlu banyak bergaul... terlalu banyak lagi ilmu daripada Otai-otai kena Abe tuntut...

Abe amat bertuah sebab dapat sentuhan tunjukajar seorang Otai Blogger yang memang 'Femes', kata orang lah, hehehehe. Abe akui 100%, Ben Ashaari memang 'femes' dan Abe nak tambah lg... Ben bukan setakat 'Femes' tapi lebih daripada itu...


Persahabatan Abe dengan Ben Ashaari bukan sebab Abe nak menggunakan ke'femes'an Beliau untuk kepentingan Abe atau nak 'femes' cara cepat. Pada Abe, persahabatan ni wujud atas dasar 'Kejujuran Dalam Persahabatan'. Itu yang selalu Abe titikberatkan & Abe letak faktor ni 'Teratas' dalam semua persahabatan Abe dengan sesiapapun jua sekalipun.

Pada Abe, WWW.QUEACHMAD.COM ni adalah tempat "dimana dunia Maya & Nyata bertemu"


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

Mk Syahir at: 5/13/2012 8:08 pm said...

tahniah abe que..nanti sy ade domain sendiri nak booking header kat abe bulih?tapi takmau gambaq makanan..hhihihihi

Que Achmad at: 5/13/2012 8:12 pm said...

Syahir, header gambar 'telur iman masin' buleh? sure meletup

Dieyna at: 5/13/2012 8:19 pm said...

tahniah....anda mmg bertuah .. serius

Yayah Nasake at: 5/13/2012 8:23 pm said...

tahniah... keep it up abang Abei :)

Que Achmad at: 5/13/2012 8:27 pm said...

Abe xbertuah. Ni semua berkat 'kejujuran dalam persahabatan'

سيتي عائشة mzm-fc at: 5/13/2012 8:35 pm said...

salam.. saya first time tengok memang suka sgt dgn design blog ni.. teruskan berkarya ye dik :)

Masz Sidek at: 5/13/2012 8:45 pm said...

Tahniah... semoga lebih maju dlm berblog... :D

Que Achmad at: 5/13/2012 10:56 pm said...

Tq Kucing Kuyup atas idea kreatif yg sgt kreatif...

www.mytafastudio.blogspot.com

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com