Sahabat Que 'Silent Readers'

Terharu sangat, TQ Atas Sokongan...

5/13/2012 07:44:00 pm


Salam.

Bagi orang yang baru macam Abe ni, Dunia Ber'Blogging' memang agak asing lagi bagi Abe. Terlalu banyak benda yang masih perlu Abe belajar. Abe perlu banyak bergaul... terlalu banyak lagi ilmu daripada Otai-otai kena Abe tuntut...

Abe amat bertuah sebab dapat sentuhan tunjukajar seorang Otai Blogger yang memang 'Femes', kata orang lah, hehehehe. Abe akui 100%, Ben Ashaari memang 'femes' dan Abe nak tambah lg... Ben bukan setakat 'Femes' tapi lebih daripada itu...


Persahabatan Abe dengan Ben Ashaari bukan sebab Abe nak menggunakan ke'femes'an Beliau untuk kepentingan Abe atau nak 'femes' cara cepat. Pada Abe, persahabatan ni wujud atas dasar 'Kejujuran Dalam Persahabatan'. Itu yang selalu Abe titikberatkan & Abe letak faktor ni 'Teratas' dalam semua persahabatan Abe dengan sesiapapun jua sekalipun.

Pada Abe, WWW.QUEACHMAD.COM ni adalah tempat "dimana dunia Maya & Nyata bertemu"


Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

8 comments

  1. tahniah abe que..nanti sy ade domain sendiri nak booking header kat abe bulih?tapi takmau gambaq makanan..hhihihihi

    ReplyDelete
  2. Syahir, header gambar 'telur iman masin' buleh? sure meletup

    ReplyDelete
  3. tahniah....anda mmg bertuah .. serius

    ReplyDelete
  4. tahniah... keep it up abang Abei :)

    ReplyDelete
  5. Abe xbertuah. Ni semua berkat 'kejujuran dalam persahabatan'

    ReplyDelete
  6. salam.. saya first time tengok memang suka sgt dgn design blog ni.. teruskan berkarya ye dik :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah... semoga lebih maju dlm berblog... :D

    ReplyDelete
  8. Tq Kucing Kuyup atas idea kreatif yg sgt kreatif...

    www.mytafastudio.blogspot.com

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad