Terharu sangat, TQ Atas Sokongan...


Salam.

Bagi orang yang baru macam Abe ni, Dunia Ber'Blogging' memang agak asing lagi bagi Abe. Terlalu banyak benda yang masih perlu Abe belajar. Abe perlu banyak bergaul... terlalu banyak lagi ilmu daripada Otai-otai kena Abe tuntut...

Abe amat bertuah sebab dapat sentuhan tunjukajar seorang Otai Blogger yang memang 'Femes', kata orang lah, hehehehe. Abe akui 100%, Ben Ashaari memang 'femes' dan Abe nak tambah lg... Ben bukan setakat 'Femes' tapi lebih daripada itu...


Persahabatan Abe dengan Ben Ashaari bukan sebab Abe nak menggunakan ke'femes'an Beliau untuk kepentingan Abe atau nak 'femes' cara cepat. Pada Abe, persahabatan ni wujud atas dasar 'Kejujuran Dalam Persahabatan'. Itu yang selalu Abe titikberatkan & Abe letak faktor ni 'Teratas' dalam semua persahabatan Abe dengan sesiapapun jua sekalipun.

Pada Abe, WWW.QUEACHMAD.COM ni adalah tempat "dimana dunia Maya & Nyata bertemu"


Published with Blogger-droid v2.0.4

Artikel Menarik Lainnya



8 comments:

Mk Syahir said...

tahniah abe que..nanti sy ade domain sendiri nak booking header kat abe bulih?tapi takmau gambaq makanan..hhihihihi

Que Achmad said...

Syahir, header gambar 'telur iman masin' buleh? sure meletup

Dieyna said...

tahniah....anda mmg bertuah .. serius

Yayah Nasake said...

tahniah... keep it up abang Abei :)

Que Achmad said...

Abe xbertuah. Ni semua berkat 'kejujuran dalam persahabatan'

سيتي عائشة mzm-fc said...

salam.. saya first time tengok memang suka sgt dgn design blog ni.. teruskan berkarya ye dik :)

Masz Sidek said...

Tahniah... semoga lebih maju dlm berblog... :D

Que Achmad said...

Tq Kucing Kuyup atas idea kreatif yg sgt kreatif...

www.mytafastudio.blogspot.com

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts