Wednesday, 16 May 2012

Seksi @ Seksa?




Istilah PhD memang 'pemes'... PhD tu ape? Doktor palsapah ke? Taklah, tak betol tu... Kuikuikui, PhD tu Perot Hala Depan laaaaa... Sape ek? Abe ke tu? Hehhehe, mungkin

Dulu masa umor Abe muda-mudaan, Abe ni agak taff jugaklah, ala-ala sixPax gitu... Tapi lama-lama sikit, Pax tu dah making mengkurang... Sekarang ni, fullspec da kot.... Hahhahaha. Dah makin jadi men'seni' dah, susah nak bikin wooo. Seksi tuuu

Berckp pasal 'seni' ni, Abe sebenarnya risau la jgk, risau sgt2. Risau pasai Abe takut 'seni' makin menjadi2. Kalu dah makin menjadi2, agak bahaya wooo. Obesiti tu wooo...

Nanti kan tak pasai2, dari Seksi tukar jd Seksa... Parah wooo....

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Acik at: 5/16/2012 9:34 pm said...

Kih kih kih ..
Bese la tu. Mula2 kecik, lama2 makin berkembang lar ... :)

Que Achmad at: 5/19/2012 8:19 am said...

hehehehe

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com