Sahabat Que 'Silent Readers'

Seksi @ Seksa?

5/16/2012 07:20:00 pm



Istilah PhD memang 'pemes'... PhD tu ape? Doktor palsapah ke? Taklah, tak betol tu... Kuikuikui, PhD tu Perot Hala Depan laaaaa... Sape ek? Abe ke tu? Hehhehe, mungkin

Dulu masa umor Abe muda-mudaan, Abe ni agak taff jugaklah, ala-ala sixPax gitu... Tapi lama-lama sikit, Pax tu dah making mengkurang... Sekarang ni, fullspec da kot.... Hahhahaha. Dah makin jadi men'seni' dah, susah nak bikin wooo. Seksi tuuu

Berckp pasal 'seni' ni, Abe sebenarnya risau la jgk, risau sgt2. Risau pasai Abe takut 'seni' makin menjadi2. Kalu dah makin menjadi2, agak bahaya wooo. Obesiti tu wooo...

Nanti kan tak pasai2, dari Seksi tukar jd Seksa... Parah wooo....

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

2 comments

  1. Kih kih kih ..
    Bese la tu. Mula2 kecik, lama2 makin berkembang lar ... :)

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad