Saturday, 12 May 2012

Teh O Beng, Best woooo...




Selain Air Kelapa, fevret Abe ni lah... Best wwoooo, ley hilang jugak dahaga.

Tgk ni, tiga2 orang order Teh. 2 Teh O Beng & 1 Teh O. Xde janji pun... Naluri sama kot...

Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

suha at: 5/12/2012 3:29 pm said...

neskepi o beng lagi best!hehe

سيتي عائشة mzm-fc at: 5/12/2012 3:58 pm said...

salam.. lawa la blog ni.

Yasmin Aris II at: 5/12/2012 4:04 pm said...

My feveret too !! Hehe

Yayah Nasake at: 5/12/2012 8:16 pm said...

apa itu teh o beng

apa beza teh o dan teh o beng?

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com