Thursday, 17 May 2012

17 in 1?



Pelarian Di Bumi Sendiri...

Dalam setin Sardin, buleh dapat dlm 5 ketul ikan... Itu Sardin la.. Percaya tak korang, dalam 1 van, buleh muat 17 orang? Kalau tak pecaya pun, kena percaya jugak... Itu hakikatnya. Nasib baik 'distance' tak jauh. Kalau tak, alamatnya kuar la semua Sos-sos Tomato Special, sama sebijik macam Sardin, hehehehe

Jenuh nak menghidu, kuikuikui

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

Iam Yanty at: 5/17/2012 12:19 pm said...

ke mana ni yang mesti muatkan 17 juga?

Mk Syahir at: 5/18/2012 8:49 am said...

jangan amek kesempatan dahla abe..hahaha =p

Que Achmad at: 5/19/2012 7:53 am said...

nsb bek xde yg kentot

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com