Thursday, 24 May 2012

PETUA: Mantapkan Body






Senang je nak Mantapkan Body, ikut je petua ni... Cara pemakanan kena jaga... Igt, makan telor seari 10 biji... Kuning telor buang... Kalau amik pun, sekadar 2 biji kuning telor je... Pastu masak ngn Brokoli...

Telor kena beli banyak2. Bila dah beli banyak2, kena susun cantik2 macam sofa ni ye...

Cara masak: sesedap rasa masak lah korang ye, hasilnya? Korang tengoklah dalam gambar last kat atas tu ye... Hebat kan?

*resepi ni Abe hantam sembrono je, Abe penah cuba sekali je... Pastu xdan masa nk wat lagi... Pasni, resepi ni akan jadi rutin setiap hari Abe... Kena makan dengan buah, lagi Kowwwww. Nak tahu tak Abe dpt drp siapa resepi ni? Hehehee, Ben Ashaari punya resepi...

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

fizafantagirO at: 5/24/2012 12:13 pm said...

errr fiza tak makan brokoli .. cmne nih . :p

puteri rimba at: 5/24/2012 12:32 pm said...

sedapnya brokoli...i like vegie...heee

Syakir Rahman at: 5/24/2012 12:42 pm said...

hahaha....taw sgt...mesi dr abg ben nyer resepi...huhu

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com