Sunday, 13 May 2012

Itcha nak kena tinggal... lagi





Lusa, Itcha nak kena tinggal lagi... Harap-harap Itcha sihat sokmo walaupun kena tinggal. Itcha ni pemalu sikit, hobi: suka merajuk (macam Abe, buruk bebenor). Kalu dah Itcha merajuk, susah betul nak pujuk... Huhuhuhu...

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

Mk Syahir at: 5/13/2012 2:06 am said...

besarnye itcha abe que..hihihi

Que Achmad at: 5/13/2012 2:13 am said...

ada lg yg lebih besaq, hehehhehe. Belut letrik special limited edition. Hhahaha

DekNie at: 5/14/2012 11:06 am said...

kesian...belikan la itcha tu pasangan... nnt tak la dia kesepian ditinggalkan abe sokmo...hehe

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com