Monday, 21 May 2012

Gambar Dato' Siti Nurhaliza.. di zaman sekolah



Salam.

Belek punya belek, search punya search, Abe ada terjumpa pulak gambar lama ni. Schumel je Abe tengok. terus Abe zassssssss, download wat entri... walaupun entri simple...

Suka ngat Abe tgk gaya ke'Nerd'an Dato' Siti. Tobat memang schumel... Baju pink kaler lagi...

*setuju tak dgn Abe? Schumel kan.....

3 comments:

fizafantagirO at: 5/21/2012 3:05 pm said...

comelll sgt ! i likeee..

Iam Yanty at: 5/21/2012 3:52 pm said...

she is beautiful!

hawa at: 6/02/2012 2:41 am said...

lawaaa (:

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Kesayangan Que

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com