Sunday, 13 May 2012

Toyota Camry ke Pelesit ni?




Lajunya Camry ni.... Tak tahu la pulak rupanya Lebuhraya kat Malaysia ni buleh jadi medan lumba. Ni belum kereta dari Singapore lagi... Lagilah macam pelesit lipas kudung...

Speedtrap nak trace Kereta Singapore macamna ye? Info dari Mat Yie, JPJ akan trace kereta dari Singapore masa mereka nak masuk ke Malaysia, kalau ada saman, mereka kena 'settlekan' saman tu dulu baru buleh masuk sini. Bagus la kalau macam tu... Sekurang kurangnya tak lah kurang ajar mereka-mereka tu 'driving' macam pelesit di tanahair kita.

Abe 'driving' macamana pulak eh? Hehehehehe, sopan santun... Hanya orang yang pernah naik kereta dengan Abe je yang tahu cara pemanduan Abe, yang penuh tatatertib... Ben Ashaari tahu gaya pemanduan Abe macamana, hehehhe. Penuh hemah...

Kikikiki, ye dop mu!!!!

Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Mentor Que

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com