Sahabat Que 'Silent Readers'

Toyota Camry ke Pelesit ni?

5/13/2012 10:09:00 am



Lajunya Camry ni.... Tak tahu la pulak rupanya Lebuhraya kat Malaysia ni buleh jadi medan lumba. Ni belum kereta dari Singapore lagi... Lagilah macam pelesit lipas kudung...

Speedtrap nak trace Kereta Singapore macamna ye? Info dari Mat Yie, JPJ akan trace kereta dari Singapore masa mereka nak masuk ke Malaysia, kalau ada saman, mereka kena 'settlekan' saman tu dulu baru buleh masuk sini. Bagus la kalau macam tu... Sekurang kurangnya tak lah kurang ajar mereka-mereka tu 'driving' macam pelesit di tanahair kita.

Abe 'driving' macamana pulak eh? Hehehehehe, sopan santun... Hanya orang yang pernah naik kereta dengan Abe je yang tahu cara pemanduan Abe, yang penuh tatatertib... Ben Ashaari tahu gaya pemanduan Abe macamana, hehehhe. Penuh hemah...

Kikikiki, ye dop mu!!!!

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

0 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad