Tuesday, 8 May 2012

Saat-saat terakhir dengan MEREKA...


Saat-saat terakhir Abe bersama Mereka. Di alam pekerjaan Abe ni, di tempat baru dgn situasi yang baru ni, Mereka banyak membantu Abe. Banyak perkara Abe dapat belajar dari Mereka. Tak terbalas jua jasa-jasa Mereka ini pada Abe. Dalam menghitung saat-saat Terakhir ni, Abe harap sangat3x supaya KeAjaiban akan berlaku...

Pn Yanty

Tn Ridzwan

Manalah tahu, tu semua kuasa ALLAH???


Aku yang memikirkan
Namun aku tak banyak berharap
Kau membuat waktuku
Tersita dengan angan tentangmu

Mencuba lupakan 
Tapi ku tak bisa
Mengapa begini

Oh mungkin aku bermimpi menginginkan dirimu
Untuk ada di sini menemaniku
Oh mungkinkah kau yang jadi kekasih sejatiku
Semoga tak sekadar harapku

Ku cuba lupakan
Tapi ku tak bisa
Mengapa begini

Bila kau telah menjadi milikku
Aku takkan menyesal kelak
Telah jatuh hati

Semoga tak sekadar harapku



0 comments:

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com