Sahabat Que 'Silent Readers'

Ada ke patot...

5/15/2012 07:48:00 pm


Tengok gambar menatang apa sebelah Abe ni?

Tadi Abe kononnya nak mamam tengahari... Tertengok satu kedai melayu kat sini, terus singgah duduk. Planning dalam kepala nak 'order' masakan panas & air teh O beng, fevret Abe... Tunggu punya tunggu 'waiter' sikit punyalah lama...

Tup-tup, Abe tak perasan bilamasalah la pulak menatang ni mari duk sebelah Abe, huhuhuhu... 
Tergezut wooooooo

Abe tunggu apa lagi, terus lariiiiii woooo, lari tak cukup tanah. Hilang terus selera makan.....

                                                                                                                                 Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

6 comments

  1. hahahaa..ngecuk jugok abe ni =p

    ReplyDelete
  2. hahaha
    mcm lawak jer abe..
    x dpt bayangkn abe melatah time tue.

    ReplyDelete
  3. hok alo... akalu sy pun lari...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/birthday-anniversary.html

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. dia nak teman mkn kot, tgk abe sensorang je. :)

    ReplyDelete
  5. mau tak terkejut, anjing tuuuuuu......
    Abis sume perkataan tutttttt kuar

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad