Ada ke patot...


Tengok gambar menatang apa sebelah Abe ni?

Tadi Abe kononnya nak mamam tengahari... Tertengok satu kedai melayu kat sini, terus singgah duduk. Planning dalam kepala nak 'order' masakan panas & air teh O beng, fevret Abe... Tunggu punya tunggu 'waiter' sikit punyalah lama...

Tup-tup, Abe tak perasan bilamasalah la pulak menatang ni mari duk sebelah Abe, huhuhuhu... 
Tergezut wooooooo

Abe tunggu apa lagi, terus lariiiiii woooo, lari tak cukup tanah. Hilang terus selera makan.....

                                                                                                                                 Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

{ Mk Syahir } at: 5/15/2012 8:28 pm said...

hahahaa..ngecuk jugok abe ni =p

{ shark } at: 5/15/2012 8:54 pm said...

hahaha
mcm lawak jer abe..
x dpt bayangkn abe melatah time tue.

{ Faizul Osman } at: 5/15/2012 9:27 pm said...

hok alo... akalu sy pun lari...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/birthday-anniversary.html

{ Chic Na } at: 5/15/2012 10:29 pm said...

huhuhu.. dia nak teman mkn kot, tgk abe sensorang je. :)

{ Areliff } at: 5/16/2012 12:30 am said...

abe dah samak blom? he3

{ Que Achmad } at: 5/19/2012 8:31 am said...

mau tak terkejut, anjing tuuuuuu......
Abis sume perkataan tutttttt kuar

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine