Tuesday, 15 May 2012

Ada ke patot...



Tengok gambar menatang apa sebelah Abe ni?

Tadi Abe kononnya nak mamam tengahari... Tertengok satu kedai melayu kat sini, terus singgah duduk. Planning dalam kepala nak 'order' masakan panas & air teh O beng, fevret Abe... Tunggu punya tunggu 'waiter' sikit punyalah lama...

Tup-tup, Abe tak perasan bilamasalah la pulak menatang ni mari duk sebelah Abe, huhuhuhu... 
Tergezut wooooooo

Abe tunggu apa lagi, terus lariiiiii woooo, lari tak cukup tanah. Hilang terus selera makan.....

                                                                                                                                 Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Mk Syahir at: 5/15/2012 8:28 pm said...

hahahaa..ngecuk jugok abe ni =p

shark at: 5/15/2012 8:54 pm said...

hahaha
mcm lawak jer abe..
x dpt bayangkn abe melatah time tue.

Faizul Osman at: 5/15/2012 9:27 pm said...

hok alo... akalu sy pun lari...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/birthday-anniversary.html

Chic Na at: 5/15/2012 10:29 pm said...

huhuhu.. dia nak teman mkn kot, tgk abe sensorang je. :)

Areliff at: 5/16/2012 12:30 am said...

abe dah samak blom? he3

Que Achmad at: 5/19/2012 8:31 am said...

mau tak terkejut, anjing tuuuuuu......
Abis sume perkataan tutttttt kuar

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com