Ada ke patot...


Tengok gambar menatang apa sebelah Abe ni?

Tadi Abe kononnya nak mamam tengahari... Tertengok satu kedai melayu kat sini, terus singgah duduk. Planning dalam kepala nak 'order' masakan panas & air teh O beng, fevret Abe... Tunggu punya tunggu 'waiter' sikit punyalah lama...

Tup-tup, Abe tak perasan bilamasalah la pulak menatang ni mari duk sebelah Abe, huhuhuhu... 
Tergezut wooooooo

Abe tunggu apa lagi, terus lariiiiii woooo, lari tak cukup tanah. Hilang terus selera makan.....

                                                                                                                                 Published with Blogger-droid v2.0.4

Artikel Menarik Lainnya



6 comments:

Mk Syahir said...

hahahaa..ngecuk jugok abe ni =p

shark said...

hahaha
mcm lawak jer abe..
x dpt bayangkn abe melatah time tue.

Faizul Osman said...

hok alo... akalu sy pun lari...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/05/birthday-anniversary.html

Chic Na said...

huhuhu.. dia nak teman mkn kot, tgk abe sensorang je. :)

Areliff said...

abe dah samak blom? he3

Que Achmad said...

mau tak terkejut, anjing tuuuuuu......
Abis sume perkataan tutttttt kuar

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts