Friday, 11 May 2012

Dacing: Suatu Masa...






Semalam, Abe sempat ke Pasar Borong Selayang, KL. Sedang berlegar legar, Abe terpandang la pulak alat penimbang ikan, kalau nama lainnya Dacing.

Terus 'snap' gambar, tak tunggu dah. 'Credit to': Mat Yie sebab bagi view pada Abe.

Dacing? Apakah?...... Taknak komen lebih, bimbang kontroversi pulak. Ye la kan, zaman IT sekarang ni, macam2 fitnah boleh berlaku. Cuma Abe nk pesan pada diri je, buatlah timbangtara yang sewajarnya dalam apapun jua Pertimbangan.., dalam apapun jua Situasi... INGAT JGN TAK INGAT...

Kadang2, kita perlu jugak kepada pembaharuan. Macam 'Revolusi' dacing kat atas ni. Tak semestinya Dacing versi lama akan bertahan. So, pikir-pikirkanlah... Buatlah perubahan ye

Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com