Sahabat Que 'Silent Readers'

'SENI'nya sarapan pagiku...

5/15/2012 08:38:00 am




Memang asing bagi Abe... Ni 1st time sepanjang Abe dah tua ni makan bekpes cara seUnik ni. Ni namanya 'Seni'...

Cara makan? Korang fikirkanlah sendiri, hehehhe. Abe dah bagi 'clue' dah atas tu sikit :)

p/s: kalu teringin nk join, PM Abe ok :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

5 comments

  1. Salam perkenalan..

    hepi breakfast ya..
    folo blog ni, ju singgah blog mamAuni plak..:D

    ReplyDelete
  2. nasi lemak dlm plastik ka??hekhek

    ReplyDelete
  3. tau makan dia macamana..dulu masa sekolah rendah zaman 90an..time sukan sekolah..biasa akan dpt makanan mcm ni..kdg2 mee n bihun..

    cara makan..ratakan sambal penyek2..gigit bucu bawah plastik..then picit makanan kuar dari bucu tu..super awesome !!!!..

    tp tak tau Abe mkn mcmana kan...:)

    ReplyDelete
  4. cara mkn, gigit bucu bwh plastik tu

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad