Sahabat Que 'Silent Readers'

NGERI: Pegawai Polis Dibunuh, Disiat, Dikerat & Dikelar...

5/28/2012 04:12:00 pm



Salam.

Kat sini Abe cuba 'share' satu 'link' yang telah Sahabat Abe bg semalam. Bila tengok balik 'Link' tu, memang Abe terkejut parah... Istigfar 2 3 kali... Harap-harap mende-mende macam ni TAK AKAN berlaku kat negara kita ni...


AMARAN: Bagi sesiapa yang tak tahan dgn mende-mende macam ni, Abe galakkan jangan lah cuba-cuba nak tengok... Nanti kang, takleh makan seminggu... huhuhuhuh.

Isi kandungan 'Link' tu:

Dua Orang Polis di Mexico telah dibunuh, disiat, dikerat dan dikelar akibat cuba masuk campur dalam urusniaga Geng Dadah. Kemudian mayat-mayat mereka dihiaskan di hadapan Balai Polis tempat mereka bertugas.

Lagi gambar: 

Tekan Sini



You Might Also Like

5 comments

  1. dahsyat betul kematian ni .

    ReplyDelete
  2. Hilang akal betul diaorang nie

    ReplyDelete
  3. masyaAllah... sgt ngeri..
    gila betul diorang yg bernai buat mcm tu..

    ReplyDelete
  4. uweekkkkk.... tengok benda ni di siang hari tatkala perut tengah kosong memang rasa nak muntah... huhuhu

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad