NGERI: Pegawai Polis Dibunuh, Disiat, Dikerat & Dikelar...



Salam.

Kat sini Abe cuba 'share' satu 'link' yang telah Sahabat Abe bg semalam. Bila tengok balik 'Link' tu, memang Abe terkejut parah... Istigfar 2 3 kali... Harap-harap mende-mende macam ni TAK AKAN berlaku kat negara kita ni...


AMARAN: Bagi sesiapa yang tak tahan dgn mende-mende macam ni, Abe galakkan jangan lah cuba-cuba nak tengok... Nanti kang, takleh makan seminggu... huhuhuhuh.

Isi kandungan 'Link' tu:

Dua Orang Polis di Mexico telah dibunuh, disiat, dikerat dan dikelar akibat cuba masuk campur dalam urusniaga Geng Dadah. Kemudian mayat-mayat mereka dihiaskan di hadapan Balai Polis tempat mereka bertugas.

Lagi gambar: 

Tekan Sini



5 comments:

{ Aden Boy } at: 5/28/2012 4:50 pm said...

dahsyat betul kematian ni .

{ JAI } at: 5/28/2012 5:32 pm said...

Hilang akal betul diaorang nie

{ aYaz } at: 6/10/2012 3:22 pm said...

masyaAllah... sgt ngeri..
gila betul diorang yg bernai buat mcm tu..

{ Nurul Hani } at: 8/07/2012 1:42 pm said...

uweekkkkk.... tengok benda ni di siang hari tatkala perut tengah kosong memang rasa nak muntah... huhuhu

Anonymous at: 9/05/2012 1:56 pm said...

fuh..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine