Bangla Untuk Dijual?


Ada ke? Kat Kelantan tuu... Sapa berminat nak gi beli, silalah ke Kelantan... Harga? Tau tahulah. Entah murah atau mahal, Abe tak tahu... Hahahaha

Macam tu punya 'printing error' pun buleh berlaku, kalau saiz Banner tu besar tapak tangan, Abe maafkanlah. TAPI Banner ni besarrrrrr saiz besarrrrrr, Mustahil wooo tak perasan 'printing error' tu. Huhuhuhu

Macam inilah dalam 'life' kita, kadang-kadang sesuatu kesilapan tu disengajakan untuk buat-buat tak nampak walaupun Hakikatnya memang NAMPAK!!!!!

*kalaulah betul ada sungguh lah Bangla Untuk Dijual ni, sape ek yang nak beli? Dunia-dunia...

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

{ babycomel } at: 5/20/2012 10:03 am said...

takde buat QC tu sebab la boleh printing error. padahal terang lg jelas kesalahan tu kn.. Bangla, bangla..

Anonymous at: 3/17/2013 4:15 am said...

banner tu dah xguna kot..tgk cm tu je

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine