Babi Naik 4x4?



Kali pertama sepanjang hidup Abe ni, Abe dpt tgk Babi naik Hilux... 4x4 tu... Memang selekeh tul 'owner' Hilux tu, macam tu je bawak menatang Babi tu... Bon**t Babi tu pulak menghala ke kereta lain pulak tu, huhuhhu. Kalaulah andaikata Si Bab* terkuchil ke, ape ke, amacam ek? Takpasal-pasal pulak orang kat belakang tu kena Samak kete... Kalau orang kat belakang tu naik moto, apa akan jadi? Huhuhuh

Dunia..... Dunia

Published with Blogger-droid v2.0.4

7 comments:

{ Fara Ahin Alias Ali } at: 5/18/2012 7:10 pm said...

Besar kot . Geli !!

{ fizafantagirO } at: 5/18/2012 7:20 pm said...

HAHA ! buekkk .. elok je ekor keluar ikut jaring tuh

{ yayahnasake } at: 5/18/2012 7:25 pm said...

BESAR nya !!!! geli gelaman ku tengok

{ bai baizura } at: 5/18/2012 7:58 pm said...

hebak ah menatang tu maju woo naik hilux. haha

erghh-,- tak patot betol tuan die bwk cenggitu jek

{ Que Achmad } at: 5/19/2012 7:49 am said...

klu kat KL bawak mcm ni, mau kena sumpah seranah kat org, huhuhuhu

{ JAI } at: 5/21/2012 3:32 pm said...

ni kat sibu ke bro..hehe..kalo zaman dulu2 kat swak, ayam pun naik flight wa cakap lu..hehe

Anonymous at: 9/10/2012 2:53 pm said...

Bro.... kalu accident nate tu akan keluar bentuk cube2 dipotong dek kandang he5

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine