Friday, 7 September 2012

TERKINI: Nurul Syuhada Yang Makin Ayu BERTUDUNG Sah Letak Jawatan Di TV3..


Nurul Syuhada Sah Letak Jawatan Di TV3
Salam

Pada Abe, rezeki ada di mana-mana. InsyaAllah rezeki Nurul Syuhada akan melimpah ruah dengan izinNya nanti walaupun selepas beliau meletak jawatan daripada TV3 ni.. Nurul Syuhada Nurul Ain Mohd Zin ketika dihubungi menyatakan bahawa peletakan jawatannya sebagai wartawan penyiaran di stesen televisyen itu bukan kerana imejnya yang sudah berhijab.

Nurul Syuhada, 28, sebaliknya berkata, keputusan itu dibuat kerana dia ingin memberi tumpuan kepada perkara lain serta berhasrat menyambung pelajarannya pada peringkat sarjana dalam bidang Psikologi atau Tamadun Islam.

3 comments:

Herma Julianny at: 9/07/2012 4:23 p.m. said...

comel lah nurul ni...>_<

che'pi at: 9/07/2012 5:25 p.m. said...

Alhamdulillah......

eimah siti at: 7/03/2013 11:00 p.m. said...

cantik :)

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com