Sahabat Que 'Silent Readers'

SERAM: (Gambar) Hantu POCHONG, 'REAL' punya...

9/21/2012 12:30:00 pm


Gambar kali ini dihantar oleh Mie dari.. err.. dia tak bagitau Abe. Katanya, gambar ini real. Pochong ni mula-mula ngeri jugak Abe tengok. Tapi macam palsu pun ada. Siap mata bercahaya lagi. Tapi dari aspek serius muka brade ni bergambar, nampak macam real.

Kata Mie:
"Ini real punye pocong. Korang kaji la logik ke tak gambar nih"
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Waima, kenapa tukang ambik gambar tu tak center-kan shot tersebut? Macam sengaja bagi ruang untuk hantu tu muncul. Dan apakejaddahnya tiba-tiba ambik gambar tengah-tengah malam macam ni. Pada Abe lah, Pochong ni nampak terlalu real, sampai ia kelihatan palsu, hehehhe. Tapi ada kemungkinan hantu real punya. Kalau real gambar hantu, Abe jadi seram.

Fakta menarik: Mata bercahaya ketika ambik gambar (flash) dikenali sebagai 'Red Eye'.

You Might Also Like

5 comments

  1. sebenarnye yg mak gambar tu 'hantu pocong' yg real . Yg dalam gamba palsu..

    ReplyDelete
  2. nampak sgt bohong...kenapala amik gambar x center lgsung..

    ReplyDelete
  3. mata pocong bercahaya,,,,mata orang betul tu..berlakon je jadi pocong

    ReplyDelete
  4. pocong ada ada saja dimana-mana...

    ReplyDelete
  5. berlakon jd pocong. jgn lps ni jumpa yg real sudah la.

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad