Sunday, 9 September 2012

GEMPAR: (Analisis Gambar PANAS) Betul Ke Gambar Rumah Terbuka PM Yang Dikatakan Di'EDIT'?


Gambar ini di siarkan dalam surat khabar perdana beberapa hari yang lepas. Gambar yang diambil di majlis rumah terbuka Aidilfitri 2012 Perdana Menteri Malaysia. Nampak sangat meriah. Tiba-tiba gambar ni menjadi bahan analisis ramai orang, dan tiba-tiba gambar ini dikatakan sudah di edit. Ermmm,,, sejauh mana kebenaran itu, Abe tak pandai nak pastikan. Biar lah orang lain buat. Tapi kalau perhatikan betul2, dakwaan tersebut adalah jugak nampak logik akal...

Korang rasa camana?
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni

Gambar panas Open House Aidilfitri PM ni di edit pakai Photoshop ke atau tidak tak menjadi masalah bagi Abe, janji semua hidup aman damai. Bukan isu besar pun. Gambar di ambil dan Kredit dari Facebook Mr Kamarulakhir yang memang terbaik.

3 comments:

Novelgurl at: 9/08/2012 8:55 pm said...

enth la..x pndai nk analisis..hoh!

eimah siti at: 9/08/2012 9:38 pm said...

xreti nak buat analisis...huhu....tak reti dalam bidang edit2 ni....huhu

◕ Kawaii D Y S H A ◕ at: 9/09/2012 1:20 am said...

ntah la mcm ea, mcm tak.. tp kalo kuar kat utusan meloya auta la tu

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Post Terbaik Que Minggu Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome

Welcome

Exchange Bloglist Que

Sahabat Que

Search Blog Que

Loading...

Follow us on Facebook

Hak Cipta Que Achmad @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

Google+ Followers

Bloglist Que I

Que Achmad menulis...

Sahabat, Abe alu-alukan komen korang semua kat 'entri2' Abe.. Senang je caranya: Korang Klik pada Tajuk Entri, pastu 'Post A Comments' je.. Terima Kasih, Jasamu Dikenang.. Pe2 hal, email je Abe di: queachmad@queachmad.com