GEMPAR: (Analisis Gambar PANAS) Betul Ke Gambar Rumah Terbuka PM Yang Dikatakan Di'EDIT'?

Gambar ini di siarkan dalam surat khabar perdana beberapa hari yang lepas. Gambar yang diambil di majlis rumah terbuka Aidilfitri 2012 Perdana Menteri Malaysia. Nampak sangat meriah. Tiba-tiba gambar ni menjadi bahan analisis ramai orang, dan tiba-tiba gambar ini dikatakan sudah di edit. Ermmm,,, sejauh mana kebenaran itu, Abe tak pandai nak pastikan. Biar lah orang lain buat. Tapi kalau perhatikan betul2, dakwaan tersebut adalah jugak nampak logik akal...

Korang rasa camana?
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni

Gambar panas Open House Aidilfitri PM ni di edit pakai Photoshop ke atau tidak tak menjadi masalah bagi Abe, janji semua hidup aman damai. Bukan isu besar pun. Gambar di ambil dan Kredit dari Facebook Mr Kamarulakhir yang memang terbaik.

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Novelgurl said...

enth la..x pndai nk analisis..hoh!

eimah siti said...

xreti nak buat analisis...huhu....tak reti dalam bidang edit2 ni....huhu

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ntah la mcm ea, mcm tak.. tp kalo kuar kat utusan meloya auta la tu

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts