EKSKLUSIF: GAMBAR Sekumpulan Manusia Melapah Mayat Lelaki Untuk Dijadikan Makanan

Suka-suka dia je sembelih orang. Mamat ni ingat tu lembu ke nak sembelih-sembelih ni. Terkejut besar Abe bila salah seorang kawan FB Abe postkan dekat Private Message Abe pasal gambar2 ni. Memang tak bertamadun... Macamana perkara ni boleh berlaku pun Abe tak tahu.. Nauzubillah... Tak pasti pulak betul ke mayat ni dilapah untuk dijadikan makanan... Mungkin jugak mayat ni dilapah untuk tujuan siasatan... hurmmmmmm... Apa2 pun, Abe kongsikan dengan korang semua gambar2 yang Abe dapat ni...
Dengan rakusnya Mamat ni sembelih orang.
baca lagi KLIK TAJUK ENTRI ni...
Lepas sembelih, belah perut pulak dah!!!
Aktiviti melapah daging manusia
Kikis semua daging kasi nampak tulang.
Ni gambar kepala manusia yang dikerat tadi.
Potong tangan lah pulak. Ingat ni hukum rimba ke?
Perut manusia dibiarkan di atas tanah.
Tinggal kaki je lagi belum kikis daging.
Kasi nampak tengkorak pulak.
Ini gambar tengkorak manusia.
Siap posing lagi dengan gambar tengkorak.
Potong lagi dan potong lagi.
Best ke melapah daging manusia ni?
Apa yang penting kerjasama.
Kasi potong kepala ini olang.
Ni gambar badan manusia yang dikerat-kerat.

Artikel Menarik Lainnya



12 comments:

Afasz said...

eee nak muntah tgk . nauzubillah . tiada perikemanusian

izz iizza said...

ishhh....geli la....diorg nk buat apa tu..xkn makan kot..ishhh

Anonymous said...

salam.. tak silap ni kt thailand. diorang makan mayat sami diorang supaye dapat power mcm sami tu la. tak silap la.. wallahualam.

Anonymous said...

tak guna punya orang...patutlah kafir masuk neraka.

Siti Aniza said...

ada juga manusia makan manusia kan?? takutlah pula.. sedap ke makan manusia ni?? makan ayam lagi sodap.. kan abe??

Leeza dayasari [santai leeza] said...

geli sangat.... isyh isyh..

Pelangi Petang said...

ngeri!!dah loya tekak dah ni!

shahfir said...

ni yg kat thailand tu ke? http://cahayaair.blogspot.com/2012/05/ngeri-video-bedah-siasat-orang-bunuh.html

Anonymous said...

memang zalim org dah mati potong nk buat apa tanam sudah la.. tp ada lgi yg lebih dasyat drp tu sy dah tengok rakamannya..

Anonymous said...

zzz, ni bedah siasat la geng.

Anonymous said...

aku pernah tengok mayat yang dah dilapah di atas meja makmal perubatan, budak2 tahun 1 tengah belajar anatomi masa tu

pelangsing wsc biolo said...

bodoh tuh orang

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Klik LIKE & join Abe di Facebook

Please wait..15 SecondsX

QUE ACHMAD DOT COM


KELAB BLOGGER BEN ASHAARI


GOOGLE +

NETWORKEDBLOGS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SENARAI ENTRI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CARIAN ENTRI

Loading...
Hak Cipta Que Achmad Dot Com @ 2010 (www.queachmad.com). Powered by Blogger.

Featured Posts