Sahabat Que 'Silent Readers'

TERKINI: Bayi Yang Di Campak Dari Tingkat 3 Semalam TELAH DI CAMPAKKAN HIDUP-HIDUP?

9/18/2012 05:43:00 pm


Nauzubillah... Kenapa KEJAM sangat Si Ibu muda ni? Mengeluh panjang Abe bila baca 'Paper' Utusan jap tadi... Tu laporan daripada Pakar Forensik Hospital yang cakap Bayi tersebut mati akibat kecederaan yang serius pada kepala akibat terhentak... Si Ibu yang KEJAM ni pada Abe terAMAT AMAT bodoh, takde langsung perikemanusiaan... Masa nak 'buat keje' dulu tak pulak fikir akibat bila ada anak... Tak faham lah Abe macamanalah fikiran dia tu... TerGamak betul... Ibu binatang pun sayangkan anaknya, nikan pulak manusia... NAUZUBILLAH...

Kalau korang nak baca secara terperinci, korang kena dapatkan Utusan Malaysia, muka surat 4

Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

4 comments

  1. Di zaman yang serba moden, masih lagi kita dikelilingi manusia yang tidak bertamadun....

    ReplyDelete
  2. Di zaman yang serba moden, masih lagi kita dikelilingi manusia yang tidak bertamadun....itu lah hikmahnya kalau dilaksanakan hukum hudud, lelaki/perempuan kena hukum kalau dak tulah gayanya..

    ReplyDelete
  3. Tadi baca paper,ibu bayi tu dah ditahan. Jika benar dia yang buat,harap2 diberi hukuman yang setimpal dengan perlakuan dia. kesian baby yang tak bersalah tu >.<

    ReplyDelete
  4. memang takde hati perut!

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad