Sahabat Que 'Silent Readers'

EKSKLUSIF: R.A.D.D Akok (Citarasa Kelantan) Kini Sedia Menerima Tempahan

9/10/2012 04:12:00 pm


Salam...

Semalam Abe berkesempatan secara 'LIVE' bertenggek dekat 'depot' pembuatan Akok di R.A.D.D Akok Citarasa Kelantan ni... Alhamdulillah, sempat la jugak Abe belajar cara & skill nak buat Akok ni... Jarang anak melayu dapat pengalaman ni woooooo :) Terbaik punya skill Abe belajar, credit kat En Amin & Pn Rosmiyati sb benarkan Abe 'enterprem' dari memula nak buat Akok sampailah Abe duk bertenggek kat situ sehingga Akok siap... Ops lupa lak, R.A.D.D Akok Citarasa Kelantan ni sedia menerima tempahan kalau korang nak. Sedapnya, pergh wallllaaaaaa tak terkira. Manis sedang2, gebu macam Mat Gebu & rasanya, lembut sgt di lidah... Korang mesti cuba... Akok ni menggunakan Resepi KHAS turun temurun keluarganya... Memang tak sama dengan Akok tempat lain... Betul Abe cakap, kalu korang tak caya, AcU CuBo TrY TeSt sekali laaaaaaa 'order'... Sesuai untuk semua majlis... Yelah, Kueh Tradisional la katakan... Limited Edition...
lagi gambar & untuk tempahan, Klik TAJUK ENTRI ni
Kepada korang semua yang berminat untuk menempah, bolehlah hubungi En Amin/Pn Rosmiyati di 0162400486... Lokasi: Kajang/Bangi...

Published with Blogger-droid v2.0.9

You Might Also Like

6 comments

  1. Sedap! sgt! nak lagi tapi xnak tempah boleh ke?

    ReplyDelete
  2. suka mkn nih beli kat pasar malam di KL
    nak tanya kuih org kelantan jugak tp sy tak tahu nama sedap jugak kandungannya kelapa dan tepung pulut... sedap sgt...

    ReplyDelete
  3. akok?
    tak pernah dengar..
    huhuhu..
    mesti sedap kan..

    ReplyDelete
  4. Rosmiyaty suhaimi6/18/2013 5:14 pm

    Nk tempah boleh saja....0197758233

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad