SERAM: (Gambar) Lagi Gambar Hantu Yang Berjaya Di RAKAM

Gambar Hantu kali ini dikirimkan oleh seorang sahabat Abe. Gambar ini diambil di Kampung Mengkarak, Bera, Pahang. Pengirim berkata ketika gambar diambil memang takde entiti putih kat sebelah budak tu. Pengirim menyertakan teks berikut.. err.. Abe harap korang semua biasa dengan loghat Pahang:
Koi dapat gambo ni dari seorang rodong Kampong koi di dalam daeroh Bera ni, dia ckp semasa gambo ni ditangkap mmg takde pun perempuan/kanak2 baju putih tu sdg berjalan kat situ,masa tu dah nak senja, budak kecik yg cangkung tu demam pada malam tu..wallahualam.. perhatikan kaki nye seperti tak jijak ke bumi..aokme nilaikan lah..wallahualam.
baca lagi & lagi GAMBAR, Klik TAJUK ENTRI ni
Ok, luangkan sedikit masa anda untuk renung gambar ini. Memang kaki dia tak jejak tanah. Muka pun tak nampak. Gambar diambil time senja. Orang kata time senja ni memang banyak makhluk halus berkeliaran.
Apa-apa hal Abe serahkan kepada korang yang bijaksana untuk menilaikannya. Teruskan menghantar gambar-gambar hantu kepada Abe.

6 comments:

{ Syakir Rahman } at: 9/22/2012 2:23 pm said...

ok smbung balik baca lpas malam td trus ttup entri abe ni..ehehehe... oh, antoo kali ni nmpk mcm real skit... tetibe teringat kes anto kt lata kinjang dlu...hurm....

{ Leeza dayasari [santai leeza] } at: 9/22/2012 5:29 pm said...

Lately ni update pasal hantu ea.. Kalau leeza mkm be mmg leeza x singgah sini. Takut lorh.

{ aswadz } at: 9/22/2012 6:14 pm said...

x jejak tanah ke? mcm jejak je. yg putih tu bkn kasut dia ek?

{ fara sahidar } at: 3/06/2013 1:02 pm said...

knpa la susah sgt nak percaya??dlm al-quran pun ada menyatakn yg diorg ni wjud..cma x nmpak dgn mta ksar kta je..klu kta slalu bleh nmpak dgn jlas x kluar rmah la agaknya..sbb rpa diorang memang seram..

{ fara sahidar } at: 3/06/2013 1:06 pm said...

knpa la susah sgt nak prcya ni??dlm al-quran pun ada mnjelaskn yg diorang ni wujud..cma kta x nmpak dgn mta ksar je..klu Allah buat kta bleh nmpak alamatnya x kluar rmah la..sbb rupa diorg memang amat menyeramkn..btul x??

Anonymous at: 11/15/2013 4:16 pm said...

semua ni wujud.. agak2 siapa2 nk sgt tgk.. meh dtg jumpa abah aku... dia kasi buka hijab.. dulu aku nk sgt.. bila dia ckp kalo dh buka nt.. berani ke aku?? silap2 leh jd x betul.. trs cancel.. haha

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine