Sahabat Que 'Silent Readers'

EKSKLUSIF: (GAMBAR) OSAMA 9/11, Satu Konspirasi Tercatat Dalam $20 U.S Dollar

9/06/2012 12:30:00 am

Salam awal pagi untuk semua Sahabat2 Abe... Pepagi ni Abe rasa nak berkongsi dengan korang semua satu citer. Ni kes lama dah... cuma nak refresh balik je la kan.. Abe cuma gabungkan info dari website orang lain dan masukkan di sini.. So, secara kesimpulannya semua ini dirancang. Siapa yang rancang? Haa... mestilah ada kaitannya dengan Freemason la kan.. tapi yang OSAMA ni ramai lagi yang tak tahu.. So, Acu Cuba Try Test  korang semua perhatikan..
ni duit 20$ US Dollar.. so kat bawah tu kejadian 9/11. memang sebijik kan.. kebetulan pun kebetulan lah.. tapi kalau dah 2 3 kaitan tu dalam 1 benda tak kan kebetulan jugak kan.
baca lagi & lagi gambar kebetulan yang menarik, Klik TAJUK ENTRI ni...Jika dilipat-lipat dengan kaedah lain pula muncul seakan bangunan WTC terbakar. lipat punya lipat-lipat ikut kaedah lain pulak muncul bangunan Pentagon terbakar..
 kita lipat sekali lagi... jadilah OSAMA... dalam 1 kertas sahaja boleh dapat banyak kebetulan...

You Might Also Like

6 comments

  1. yg first tu, macam disengajakan.. tp yg second tu mcm kebetulan jer..

    ReplyDelete
  2. baru tahu...huhu...
    ya kan, kenapa mesti ada lukisan pokok di tepi bangunan tu..
    lagi satu, entah-entah duit malaysia pun ada rahsia tak..?
    tak adalah kan...(bersangka baik ni..)

    ReplyDelete
  3. Haih mcm2 la idea dan perkara semua jadi "kebetulan".. unik.

    ReplyDelete
  4. wahh..baru tau..
    info yang menarik nie
    Korang mesti baca nie --> Bahaya Hidupkan aircond kereta Selepas Enjin Dihidupkan

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad