Sahabat Que 'Silent Readers'

KISAH BENAR: (GAMBAR) Akibat Curang, SUAMI Sembelih Kepala ISTERI Hingga Putus...

9/04/2012 07:45:00 am

Pepagi ni Abe nak berkongsi lagi sikit je lah pasal Pembunuhan... Apa nak jadi dah dengan Dunia Akhir Zaman ni, senang2 je bunuh membunuh ni... Kisahnya tentang seorang lelaki di India yang dikatakan berang kerana mengetahui isterinya mempunyai hubungan istimewa dengan lelaki lain. Oleh kerana perasaan yagn tidak lagi dapat dibendung, lelaki itu telah menyembelih kepala isterinya hingga putus. Kepala tersebut akhirnya di bawa ke balai polis dan lelaki ini akhirnya ditahan. lagi gambar. Klik TAJUK ENTRI ni



You Might Also Like

13 comments

  1. wohooo.... bila amarah mengusai diri.. bila agama tidak diendahkan... Mesyaallah...

    ReplyDelete
  2. ngeri.apa nak jadi dunia zaman sekarang.nyawa org dah mcm nyawa kucing/ikan.nauzubillah.

    ReplyDelete
  3. maaf lah abg, knp akhir akhir ni entry terlalu extrem gambarnya, tak sanggup nak lihat.

    ReplyDelete
  4. memang something is wrong la dgan lelaki tu. eee..ngeriiii

    ReplyDelete
  5. hurmmmm. Abe pun xlepas nak pikir. Eny, entahlah, sehari dua ni Abe terdetik nak berkongsi pasal sesuatu yang ngeri2

    ReplyDelete
  6. tak ingat agama ? something wrong ?dia jalankan hukum hudud -mengikut cara agama dia laa..inilah penyakit orang melayu , asal kaum lain mesti ada sesuatu untuk disalahkan ...

    ReplyDelete
  7. kalau nak buat gini kat Malaysia, alamatnye ramai isteri,awek,janda yg xde kepala la jdnye...he he he...sedarkan diri wahai wanita - wanita malaysia...jangan sampai gambar kepala kamu yang dipancung masuk dalam internet...Nak curang atau nak kepala sendiri....lu fikirla sendiri.....

    ReplyDelete
  8. Tp klu lelaki curang ..nk pancung ape lak?

    ReplyDelete
  9. Ingatla tuhanmu wahai manusia

    ReplyDelete
  10. truk nye...klu marahkan istri pun agak2 lah..hingga sanggup sembelih istri sendri...x berprikemanusiaan...lah,,

    ReplyDelete
  11. Video nya tersebar kat FB. Akibat terlalu terkejut saya tertekan butang report spam.
    Kalau lelaki yang curang racik halus-halus bagi makan ikan . Tahan le sikit tak berapa seram kan ??

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad