Sahabat Que 'Silent Readers'

AL FATIHAH: (Gambar) Dikatakan Ini 'GAMBAR SEBENAR' Allahyarham Osama Bin Laden Dibunuh..

9/14/2012 12:00:00 pm

Salam tengahari...

Banyak sebelum ni yang Abe dengar heboh diperkatakan gambar Osama Bin Laden yang telah di'edit' disiarkan di facebook dan juga di Blog2... Pastu pulak, Abe lihat ramai jugak yang tampil memberikan penjelasan berkenaan gambar tersebut yang kononnya telah sengaja di'edit'. bagi Abe yang sememangnya buta IT ni, Abe tak pandai sangat nak menilai edit2 ni, al maklumlah tak belajar bab ni, hurmmm...
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Tapi kali ni, nak kata Abe terpengaruh, tak jugak... Nak kata Abe dah tertipu dengan gambar ni, tak jugak... Hurm... Tapi pendapat naluri Abe seakan2 mengiyakan saja gambar ni... Walauapapun, jika ianya benar gambar ni milik Allahyarham Osama Bin Laden, sama2lah kita sedekah Al Fatihah buat Allahyarham... Amin

You Might Also Like

6 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad