Sahabat Que 'Silent Readers'

GEMPAR: (Gambar) Penampakan Hantu Di Politeknik Melaka

9/28/2012 07:31:00 am

Gambar hantu ini dikirimkan oleh saudara Fauzan Bakri. Hanya disertakan lokasi sahaja dan takde cerita di sebalik gambar ini. Dikatakan diambil di Jabatan Matematik, Sains dan Komputer di Politeknik Merlimau, Melaka.
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
Jika diperhatikan dengan teliti ada sesuatu di belakang brader ini. Kalau renung lama-lama gambar ni boleh nampak seakan-akan tengkorak berselubung kain putih. Benar atau tidak korang tentukan.

Teruskan mengirim gambar hantu korang kepada Abe. Jangan hantar gambar yang korang jumpa kat internet. Dalam laptop Abe ni bersepah. Gambar yang korang ambik sendiri, ataupun sedara-mara, kawan-kawan ambik. Real tak real kita nilaikan bersama.

You Might Also Like

1 comments

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"


Search Blog QueAchmad