GILA: Orang Lain Study, Lelaki Ni Sibuk Buat Projek

Apa sudah jadi dengan remaja sekarang ni! sampaikan begini sekali perangainya.. Pelajar lain sibuk belajar, pasangan remaja ni sibuk buat projek pulak.. Dimana hilangnya rasa malu dan berdosa? Kejadian ini bukan berlaku di negara kita, tetapi jangan biarkan perkara sama berlaku.. Jaga maruah dan pergaulan tu..

4 comments:

{ Iam Yanty } at: 9/11/2012 12:01 pm said...

So sure ke tak de kat negara kita? Ntah2 ade. Nowadays teens is so totally different like the old times.

{ Yan Saflina } at: 9/11/2012 12:08 pm said...

depan public pun bleh...macam2 la dunia skang...=="

{ izz iizza } at: 9/11/2012 12:48 pm said...

boleh pulak yg sebelah tu buat x heran jer..

{ suebee } at: 9/11/2012 3:50 pm said...

jelek sungguh orang dlm foto itu

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine