Sahabat Que 'Silent Readers'

GILA: Orang Lain Study, Lelaki Ni Sibuk Buat Projek

9/11/2012 09:47:00 am

Apa sudah jadi dengan remaja sekarang ni! sampaikan begini sekali perangainya.. Pelajar lain sibuk belajar, pasangan remaja ni sibuk buat projek pulak.. Dimana hilangnya rasa malu dan berdosa? Kejadian ini bukan berlaku di negara kita, tetapi jangan biarkan perkara sama berlaku.. Jaga maruah dan pergaulan tu..

You Might Also Like

4 comments

  1. So sure ke tak de kat negara kita? Ntah2 ade. Nowadays teens is so totally different like the old times.

    ReplyDelete
  2. depan public pun bleh...macam2 la dunia skang...=="

    ReplyDelete
  3. boleh pulak yg sebelah tu buat x heran jer..

    ReplyDelete
  4. jelek sungguh orang dlm foto itu

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad