EKSKLUSIF: (Gambar) Hantu Penanggal Di Tangkap Di Kuala Kangsar?



Gambar hantu terkini ini dikirimkan oleh seorang Sahabat Abe tadi. Menurut dia, gambar hantu penanggal ini tersebar di laman sosial Facebook dan disertakan dengan teks berikut:


Astaghfirullah hal azim, masih ada lagi manusia yang menggamalkan syirik kepada Allah swt.Makhluk Penanggal ini berjaya ditangkap oleh penduduk di Kuala Kangsar, Perak. Gambar hantu penanggal ini menyerupai ciri-ciri hantu yang dikatakan sebagai 'Hantu Penanggal' dengan isi dalam perut yang kelihatan, paru-paru dan tali perut jelas dapat dilihat dalam gambar ini. Seperti biasa kesahihan gambar ini masih belum dapat dipastikan. Abe pun tak ada kepakaran dalam bab2 mengesahkan mende2 macam ni...

Apa kata anda?

7 comments:

{ Farah Zahid } at: 9/19/2012 2:01 pm said...

erkk.. nampak mcm real, tp tak tahulah sejauh mana kesahihannya..

Anonymous at: 9/19/2012 2:06 pm said...

sah sah !gambar tipu

{ akmall } at: 9/19/2012 2:21 pm said...

bukan kot..takde darah pun...

{ Iam Yanty } at: 9/19/2012 2:31 pm said...

so SPEECHLESS

Anonymous at: 9/19/2012 2:55 pm said...

nampak no bohongnya ... mengarut ...

Anonymous at: 4/16/2014 2:32 pm said...

Prop tuk pgmbaran kot...hahahaha

Anonymous at: 4/16/2014 2:33 pm said...

Prop pgmbaran..

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine