Sahabat Que 'Silent Readers'

EKSKLUSIF: (Gambar) Hantu Penanggal Di Tangkap Di Kuala Kangsar?

9/19/2012 01:00:00 pm



Gambar hantu terkini ini dikirimkan oleh seorang Sahabat Abe tadi. Menurut dia, gambar hantu penanggal ini tersebar di laman sosial Facebook dan disertakan dengan teks berikut:


Astaghfirullah hal azim, masih ada lagi manusia yang menggamalkan syirik kepada Allah swt.Makhluk Penanggal ini berjaya ditangkap oleh penduduk di Kuala Kangsar, Perak. Gambar hantu penanggal ini menyerupai ciri-ciri hantu yang dikatakan sebagai 'Hantu Penanggal' dengan isi dalam perut yang kelihatan, paru-paru dan tali perut jelas dapat dilihat dalam gambar ini. Seperti biasa kesahihan gambar ini masih belum dapat dipastikan. Abe pun tak ada kepakaran dalam bab2 mengesahkan mende2 macam ni...

Apa kata anda?

You Might Also Like

7 comments

  1. erkk.. nampak mcm real, tp tak tahulah sejauh mana kesahihannya..

    ReplyDelete
  2. sah sah !gambar tipu

    ReplyDelete
  3. bukan kot..takde darah pun...

    ReplyDelete
  4. nampak no bohongnya ... mengarut ...

    ReplyDelete
  5. Prop tuk pgmbaran kot...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Prop pgmbaran..

    ReplyDelete

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

Search Blog QueAchmad