TIPS KEJUTKAN ORANG BANGUN SAHUR Yang Agak MENCABAR | Khas Bagi Orang Yang LIAT BANGUN SAHUR

TIPS KEJUTKAN ORANG BANGUN SAHUR Yang Agak MENCABAR | Khas Bagi Orang Yang LIAT BANGUN SAHUR | Hehehe, TIPS ni Khas utk org yg liat bangun sahur...!!


1. Pegang anak jari kiri atau kanan sambil memanggil nama dia perlahan2
2. Sentuh bahu orang yang tidur tu dan goyangkan perlahan lahan sambil panggil nama dia
3. Renjis air kat muka dia
baca lagi Klik TAJUK ENTRI ni
4. Tampar tampar manja pipi dia
5. Tutup kipas/air cond

Tapi kalau still tak ada effect,

1. Jerit nama dia sekuat hati...!
2. Gigit ibu jari kaki dia, macam hantu toyol gigit
3. Simbah air sebaldi, kalau boleh air rendam baju dalam dan stokin busuk korang
4. Tarik rambut dia sampai jatuh dari tilam
5. Goyang badan dia kuat - kuat dan jerit 'tsunami!' tsunami!

Tapi kalau still tak ada effect gak,

1. Pergi kat telinga dia...then sebut maa rabbuka! sambil seru nama dia banyak - banyak kali...
2. Pergi dekat dengan dia dan baca je surah Yaasin!

Tapi kalau still tak ada effect gak...Ni je la cara terakhir

1. Panggil je orang masjid atau surau untuk uruskan... kerana Tuhan lebih menyayanginya... Innalillahi wa inna ilaihi roji un... Abe tiru TIPS ni dari Abengah (Si Kaki Sembang Dot Com) :P

2 comments:

{ ||aLeaSaRa|| } at: 7/22/2013 10:16 am said...

hahaha adeihh.yang baca surah yaasin,tu.kalau dia tak bangun juga sahlah kena ucap Innalillahi wa inna ilaihi roji un.

{ C++ } at: 7/22/2013 10:21 am said...

Bhai Que...

Terbaek... hahaha... gua suka opsyen antara dua yang last tue... hahaha

Post a Comment

"Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya. Ketepatan & kesahihan maklumat dalam blog ini perlu dibandingkan dengan sumber-sumber lain agar tidak terjadi anggapan penyebaran maklumat palsu atau fitnah. Sebarang maklumbalas berkaitan boleh diajukan kepada Abe di queachmad [at] queachmad [dot] com"

 

Copyright © 2010 Que Achmad DotCom, All Rights Reserved. Design by DZignine